Aracınıza MaşAllah,
Ama ne biliyim renkte stickerlarda yakışmamış...
Kazasız belasız...
Aracınıza MaşAllah,
Ama ne biliyim renkte stickerlarda yakışmamış...
Kazasız belasız...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Bana kalırsa araca yazık olmuş. Böyle baba araca bu renk olmamış yinede sizin seçiminiz saygı duyuyorum kazasız belasız ağız tadı ile binmeniz dileklerimle..
umut tarzını yansıtmış arabaya
kazasız belasız
öne 15 sac arkaya 19 jant beklemeyi hala sürdürüyorm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Baba senin için önlere 15 orjinalleri takip çekecem ahaha ama insanlar burda genel de belli bi yaş üzeri ağır görünüm seven insanlar benim yaş genç yola çıktığımda ki insanların tepkileri çok hoş ve karı kız getirisi baya baya fazla durumda eheh gri hali +30 du mat turuncu +18 alayına ahaha
eski hali daha güzeldi emeğe saygı lakin boşa emek olmuş gibi biraz... ama yinede stickerlar sökülünce daha sade ve şık olabilir...
Cem Sercan Tapari
very good![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Tüm stickerlar sökülür , daha farklı siyah bir jant takılırsa çok daha dikkat çekici olur diye düşünüyorum...
Masallah..
Bu kasanın ağırlığına daha agresif bi renk olabilirdiAllah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
Lemans blue pianoblack jant dusunurmusunuz bılmıyorum ama efsane olucaktır.
BMW E39 M5 TEF Girl, Quick Burnout Loud exhaust (HD) - YouTube
Bence
büyük bir sedan...
Hothatch hatta mini sınıf bayan arabası renginde...
Etiket Şahin yapanlar iyi ve marka ekipman tercih eder bunda oda tercih edilmemiş, ucuz ve kalitesiz şeyler...
BMW e39 bir çuvala konulmuş, yerden yere vurulmuş diye geçirdim aklımdan ilk gördüğümde diğer konusunda sanırım.
Sahibi beğendikten sonra hiç sıkıntı yok ama... zevk ve tercih işidir otomobil.
Fikirlere önem verilip paylaşılmış forumda maşallah canlı makina diyelim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)