Ellerine sağlık hepsi muhteşem gerek kurgu olarak gerek kalite olarak Tebrikler...Başarılarının dewamını dilerim
Ellerine sağlık hepsi muhteşem gerek kurgu olarak gerek kalite olarak Tebrikler...Başarılarının dewamını dilerim
Göç gercekten cok ama cok guzelmiş![]()
KA Style
ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim..
![]()
Severek izliyoruz![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
muthis yaa valla kartpostal gibi her kare baktikca baakasin geliyo..baktikca detaylara gomuluyosun tebrikler valla![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Gerçekten müthiş kareler . Tebriklerbalıkçı resminin orjinal boyutu ile yüklermsn wallpaper yapalım
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hepinize teşekkür ederim. beğenmiş olmanız beni de sevindirdi.
eriador orjinal boyutları bilgisayarımda, o da yanımda değil. bi şekilde ulaşınca yüklerim.
masallah artık beraberde denerız agam ogretırsın az bıraz banada![]()
KA Style
maaşallah maaşallah
mardinide tavsie ederim gündüz mezarlık gece gerdanlık![]()
"Wagen"thusiast
06 st 503 kımın arabası bılmıyorum ama hayatımda gordugum en guzel si lerden bırısı guzel cekımler elınıze saglık![]()
beğenen izleyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. bilgisayara ulaşamadığım için şu sıralar pek fotoğraf yükleyemedim.
dün çektiğim bir kare. doygunluk biraz arttırıldı. şuan bulduğum bilgisayarda programda olmadığı için çerçevesiz ve acele bir sunum oldu:
![]()
başımı ayagımı bole sokasım geldı rahatlattın yemin ederim...
KA Style
mustafam sen böyle fotolar çeker miydin yaw? fotoğraf banyosuna mı düştün ne iştir?![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)