Hemşerim eline sağlık, özledim memleketimi :)
Printable View
Hemşerim eline sağlık, özledim memleketimi :)
hamuçira,koliva canım çekti şimdi :)
fotoğraflar çok iyi özledim memleketi. bu sene gidemicem büyük ihtimal :/ ramazanda bi fırsat bulurum inşallah
hiç gitmemiş olsamda memleketim güzeldir :)
10 gün önce köydeydım kalkanderede ne guzel geldi be...
Rize güzel memlekettir.. yıllar önce sinoptan hopaya kadar görmüşlüğüm vardır. ancak imzan yakışmamış kardeşim..
Haftaya ordayım..
Her sene 15-20 gun memleketime gelirim bu senede geliyorum..
eline sağlık dostum :icon_tup:
bende gelicem inşallah bu sene 10 yıldan fazla oldu memleket görmeyeli:rolleyes:
2 kere geldim ama küçüktük o zmanlar pek bişey hatırlamıyorum tabi :)
bol bol fotoğraf çekip eklerim buraya :)
forumun en az %50 si Rizeli herhalde :) Rize bambaşkadır hemşerim eline sağlık..
yorumlar için teşekkürler çayeline yolu düşen olursa herkezi beklerim ayrıca :)
imzamıda değiştirdim yanlış anlaşıyor.
ey gidi be bi gitmek nasip olmadı .
Rizelinin hep bi plaka,sayı aşkı vardır :) almanya daki teyzeoğli nin araba
http://img421.yukle.tc/images/843825...95362296_n.jpg
Rize ardeşenliyim Zigam lıyım rizede soyadım kulaber diye geçiyor dünya cenneti orası
havasına suyuna kurban olduğum memleketim :)
Ovit tünelinin temel atımı için Trabzon ve Rize'ye gittim. Gerçekten güzel yerler, ama Trabzon'lu ve Rize'li arkadaşlarım sen az yer görmüşsün demişlerdi. Bir fırsat olursa diğer güzel yerleride görmek isterim.
3. ve sonuncu resim ölüm yaa :) süper kareler
Abi Kadir Kulaber i tanırmısın ? Şu anda tahmini 55 yaşlarındadır sanırım hala devam ediyormu bilmiyorum ancak önceden kaporta işi yapıyordu ardeşende.Yirmi sene önce bir jeep cj-5 toplatmıştık kendisine resmen sanat icra etmişti işini akıl almaz derecede hakkıyla yapıyordu artık öyle ustalar yok.O jeep e kadir abiden sonra kimsenin eli değmedi ve hala yollarda.