esafurullah abim neden kaybolasın :)
Printable View
edirneye de beklerim :D tüm masraflar benden :D
Sa. kardeşim bende beykozdayım belki tanışmışlığımız olabilir ama şimdilik hatırlayamadım en kısa zamanda görüşelim va vtec var bende p28 yeşili bi detaylı foto şart artık ;)
2005 honda cıvıc beyaz modifiyesi falan yok ...basık aile arabası....))bizimki çekermıyız
O zaman en yakın zamanda senı rahatsız ederım şımdıden tesekkur edrm...
rica ederm her zaman
Merhaba EmRe, çektiğin E30da fish-eye mı kullandın? Mm cinsinden yazsana, nedir bu lens?
merhaba,sigma 10mm fisheye kullandım tavsiye ederm çok iyi bir lens.
Abi ben harbi yazmistim :) makarasina degil :)
Terzi kendi sokugunu dikemez misali :)
Istok S2k düşünürsen bir ara ayarlayalım ;) bi Mugen spoiler var işte :P
müsayitsen hafta sonu rahatsız ederim seni. özelden numarnı yazarsan sevinirm:)
Fotolar karanlık gerçekten de, diyafram'ı ayarla ;)
Ankara'da foto isteyen varsa ücretli çekilir :D:D
ankaraya gelmicen dimi :D
Eğer yanılmıyorsam, biri başlangıç diğeri orta seviye makine. Eğer gerçekten bir heves olarak görmüyorsanız, o paralara makine almayınız. :) 2. el bi 450d vs alınız, zaten 2.el olayında zarar etmezsiniz, çekmeye başlayınız ondan sonra yönelmek istediğiniz alana göre lensinizi belirleyiniz, yeterli gelmediğinde orta seviye ya da tam profesyonel bir makineye geçiş yaparsınız. :icon_tup:
facebook fotorafı cekıyormusn ?
Doğrudur, ancak 650D; video, hız vs özellikleri ile öne geçiyor, olayda yeniyim ancak iyi makine alıp sürekli auto modda da kullanmayı :hahaha: düşünmüyorum.
Yurtdışında olduğum için hesaplı alabiliyorum, o yüzden hakkından gelemesem bile tatilde TRye getirince müşteri bulurum ben makineye ;)
Yine de yaramaz derseniz o başka :)
bnm ki Nikon d90.
o iki makineyi karşılaştırırsak tabiki 60d :) orta seviyede güzel bir makinedir.
yapılan öneriye katılıyorum eğer bu işe gerçekden gönül veriyorsanız alın yoksa başlangıç seviyesinde bi makine alırsanız sizin ihtiyaçlaınızı karşılayacağına ianıyorum.
d90 iyidir ama öneririm size,bundan sonrasıda nikon olarak d700 inşallah :)
arabayı çekerken onuda hallederiz ya :)
temmuz sonuna clk63 black series mercedes geliyor yakın sayılırım sana çok gelip giderim beykoza uygun bi vakitte yerde araba geldikten sonra haberleşelim başka arkadaşlarda resimlerini çekicek seninde elin değsin istedim araba çıktında kesin ulaşıcam sana ;)
tmmdır haberleşiriz o zaman :) araç hayırlı olur inş.
ben de beykozdayım, bi ara proflamak isterim aracımı. cep tlf ile anca bu kadar:
http://www.techturkey.com/forum/otom...larinizda.html
yemekler benden kardeşim ;)
tmm pm attım