http://i54.tinypic.com/2ly2yky.jpg
Printable View
yıllar öncesinden güncel yemiş bakalım gelişme varmı :D makine değişmiş galiba...
2 senelik konuyu ne hortlatırsın be abi
neysek i azda olsa gelişme var :D
şuanki fotoların hiçbirinde ps de ince ayar yapılmadı ;) ankaraya dönünce koyucam ince ayarları yaptıktan sonra ;)
Yes Efsane geri dönmüş, Eline sağlık ta şimdi giden var gidemeyen var neden yine koyarsın şu Ayvalığın Fotolarını Bea :D
Eline sağlık, Şu dışarı gittiğinde yine bi kendine bide bana sağlam makine getir Beraber yaparız çekimlerimizi :D
kanka 1000d ile gittim lens mens götürmedim yanımda 18 55 lens le idareten çektim. ama dediğim gibi herhangi bir ince ayar çekmedim ;)
admin sen misin arkadaşım ? kendi konum bu ve önceden dediğim gibi de boşuna yeni konu açmak ve forumu kirletmek yerine bu konudan devam edicem.
bir sıkıntın varsa git şikayet et admin ya da modlara.!!!
burda post sayını yükseltmek için birşey yazma. mümkünse benim konularımda herhangi birşey yazma...
Ellerinize sağlık..
Yanlış hatırlamıyorsam sizin oda dolusu uzaylı figürleriniz vardı.Onlarında fotoğraflarını rica edelim :D
biblo , maske, kıyafet falan toplam 1500 adet var koleksiyonda ama artık hepsi kilerde yerini aldı malesef.
valide ve kız arkadaşım malesef nefret ediyor ve korkuyor :) korkmalarının nedeni karanlıkta gözleri fosforlu olduğu için parlıyor ürkütücü oluyor başkalarına gerçi bana güzel geliyor ama emir büyük yerden olunca kilere indirmek zorunda kaldık onların yerine şimdi minik budha biblo koleksiyonu yapıorum.
ama senimi kırcam yazlıktaki pc de sadece bu resmi bulabildim :)
http://i51.tinypic.com/14mxgk0.jpg
Maşallah Maşallah, önceki fotolarla karşılaştırdığında bildiğin evrim geçirmiş. Eline sağlık kanka güzel çekimler ;) Özellikle ayvalık gayet başarılı.