Maşallah.. Pazar günü gördüm eski jantları duruodu üzerinde.. Siyah jantı hep sevmişimdir ama .. Kazasız belasız..
Printable View
Maşallah.. Pazar günü gördüm eski jantları duruodu üzerinde.. Siyah jantı hep sevmişimdir ama .. Kazasız belasız..
masalllahh...nice colorr....
Araba herseyıyle guzel.Ben bitek yan marşpiyeleri beğenmedim cok kaba durmuş ama araba guzel cekimler guzel ellerinize sağlık..
malesef beklemediğim cevaplar gelmiş :D
jantı alacagım yere dedimki bana ole bi jant verki bana sonra eski jantın daha iyiydi demesinler dedim :D
bende cok seviyordum o modeli onun için zaten 3 ay beklemiştim.ama değişim sart 1.5 sene olmustu :)
yan marsbiyeller değişicek zaten bakalım ilerleyen gunlerde fuar için hazırlık yapıcas inşallah:icon_tup:
abi bu otopark yerin dibine doğrumu gidior merak ettimde
keskin kt4 daha iyi olurdu..
keskinler daha güzel duruyodu yanlız birazda büyüt eğer tekrar keskin alırsan 17 " filan..maşpiler çok kaba ön ve arka tampona göre gerisi güzel maşallah kazasız sürüşler..
fotolar çok güzel cekim kalıtesi yuksek belli:Dfar ve stop diorumm:)çok güzel ledli stoplar var jantlardan önce keske stoplar degişseymiş
stopları evde duruo :)
benim bu mekanı bi yerden gözüm ısırıo sanki :)
Hem bodykiti olupta hemde bu kadar sade gozukmesi cok guzel:) Fotograflarda gayet guzel,her zaman ki gibi:)
Maşallah en güzel polo :)
Gördüğüm en güzel tampon kombinasyonu, arabaya da cok yakışmış...Kazasız belasız günler güle güle kullan....
maşallah,kazasız belasız.tamponlar güzel olmuş ama yan maşpiyeller olmamış.
abi ne momosu gozunu sevim :D
jantlar kyowa racing yeni modeli
yanlar değişicek inş bodykitte değişebilir hella stoplar vardı cıkarttım bunları taktım bakalım belki onlarda fk yada el yapımı olanlarla değişir belli değil :)
keskinler guzeldi ama gecen mesajda dediğim gibi değişim sart :D acıkcası biraz sıkılmıstım o modelden :) ama şimdi baktıkca iyiki değiştirmişim diyorum jantları :)
genede zevk meselesi tesekkurler yorum yapanlara:)
çok güzel araba maşallah.. marşpiye ve stopları dışında çok beğeniyorum, nazar değmesin.. ;) kazasız belasız kullanırsın inşallah..
Fotoğraflar da çok güzel Tolga & Özgür elinize sağlık..:)