anladım sanırım üretilme amacı mantık aynı biri eski kasa polonun sedanı biri yeni kasa polonun sedanı neticede polonun sedanı b segmenti olarak üretilicek.. o zaman bu rapid de ilerde brezilyada yeni kasa voyage olarak üretilebilinir.
anladım sanırım üretilme amacı mantık aynı biri eski kasa polonun sedanı biri yeni kasa polonun sedanı neticede polonun sedanı b segmenti olarak üretilicek.. o zaman bu rapid de ilerde brezilyada yeni kasa voyage olarak üretilebilinir.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
direksiyon bence de vasat görünüyor ama vw kalitesinde ucuza almak güzel olur, genel olarak beğendim diye bilirim
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
vw voyage brezilya üretimi albea (siena) ya yan ve arka hattı çok benziyor bence.
rapid pek hoş gelmedi gözüme.
bildiğiniz jetta ya ne kadar benziyo bence dizelinin fiyatı uygun olursa alınabilir, voyage bildiğin albea ya berbat bi tasarım.![]()
Tasarımı gayet hoş olmuş, fotografçısıda jettayı çeken elemandan kat kat iyi kareler almış
Güzel bir fiyatla jetta ya alternatif olur. Kesinlikle kalitesiz bir araba degil.
Çok güzel olmuş. Alınır valla.
vidalı değil çek çıkar diye biliyorum,
vw bunu çok yapıyor ufak tefek çalıyorlar şirket politikası mı türkiye politikası mı bilemiyorum
bir tomar para veriyorsun hala eksikleri olan araçlar var en dolu versiyonunda dolusu olabiliyor bazen garip bir hal aldı otomobil piyasası
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)