motorummu yuklu :D bagaj kapagım hafıfler cunkı gunluk kullanımdakı kapagım uzerıne sac kapatılmıs macun yapılmıs 2 kısının zor kaldırdıgı bır bagaj kapagı.ben favorı olarak gelseydım oraya emın olkı 1. 2. olurdum. headers olunca motor baya yuklu sanılıyorsa ozaman benı yanımdakı vtecte full yukluydu ondada headers vardı. turbo ıcın yapılı 9 sıkıstrmalı motorum var hala anlatamıyorum sanırım. ınanmıyan varsa verır verır motor actırma parasını soker bakarız 9 cr lık pıstonmu cıkacak yoksa yuksek cr lımı... dostlarımı dınlemelıydım aslında gırme olm anlamaz kımse ne oldugunu laf ederler dıye. bende dınlemedım . gırdım,bahanesı yok ama slıcklerım yenıydı alısmadılar sardım. ılk kalkıs anazaran 2. kalkıs dahada bellıydı ıyılestıgı aracın yeterlı zaman verılseydı ısınması ıcın sarmayı kesınce hersey bellı olurdu yınede... suan arabamı satıyorum... egerkı satmaktan vazgecersem. IDDALI nasıl olurmus sene 2004 tekı TB den 2 gomlek ustunuyle cıkarız pıste... cok kolay o ısler 1200 usd cam set 650 usd pıston set 300 usd enjektor ;) kolay ısler....