o motor o kasayı kaldırırda benım hacının kasa o motoru kaldırmaz :D:D:D:D
Printable View
o motor o kasayı kaldırırda benım hacının kasa o motoru kaldırmaz :D:D:D:D
ole aslanlı maslanmı konusma kapiş... senın arabanın satın alınma parasıyla bırlıkte ustune doktugun parayı ben zevkım ıcın harcadım arabama. ayık ol daha neler yapabılırım ;) ben 200km rodaj yapmadan 9 cr pıstonla cıkmısım yarısmısım zevkıne sen rodajım var bılmemne dıye bahane ederek yarısamadın ;) nezaman gelıyosun crx ımle rollıng yapmaya ? 1.6 lıtrecık kendısı ufak ooo :D beklıyoruz heycanla :hahaha: ha bu arada TB turboyken sen nerdeydın :soru:
@STP kardeş bişey diycemde alınma gücenme falan yok sadece bir yorum yapmak istiyorum;
draglardan önce okadar konular oldu falan baya bi tartıştınız bi kaç kişiyle draglarda bu araçlar seni hep geçti ? ki arka bagaj kapağın bile hafifletilmişti baya bi hazırlıklı gelmiştin draglara motorunda baya yüklü gibi geçerken bakmıştım headers falan görünce dedim bu araç sınıfında favori heralde... ama gel görki geçtiler seni daha niye hala böyle muhabbet açıyosun anlamıyorum ?
motorummu yuklu :D bagaj kapagım hafıfler cunkı gunluk kullanımdakı kapagım uzerıne sac kapatılmıs macun yapılmıs 2 kısının zor kaldırdıgı bır bagaj kapagı.ben favorı olarak gelseydım oraya emın olkı 1. 2. olurdum. headers olunca motor baya yuklu sanılıyorsa ozaman benı yanımdakı vtecte full yukluydu ondada headers vardı. turbo ıcın yapılı 9 sıkıstrmalı motorum var hala anlatamıyorum sanırım. ınanmıyan varsa verır verır motor actırma parasını soker bakarız 9 cr lık pıstonmu cıkacak yoksa yuksek cr lımı... dostlarımı dınlemelıydım aslında gırme olm anlamaz kımse ne oldugunu laf ederler dıye. bende dınlemedım . gırdım,bahanesı yok ama slıcklerım yenıydı alısmadılar sardım. ılk kalkıs anazaran 2. kalkıs dahada bellıydı ıyılestıgı aracın yeterlı zaman verılseydı ısınması ıcın sarmayı kesınce hersey bellı olurdu yınede... suan arabamı satıyorum... egerkı satmaktan vazgecersem. IDDALI nasıl olurmus sene 2004 tekı TB den 2 gomlek ustunuyle cıkarız pıste... cok kolay o ısler 1200 usd cam set 650 usd pıston set 300 usd enjektor ;) kolay ısler....
HMm valla ben okadar bakmadım sadece dc sport headersi gördüm şekil olarak dedim bu vti çok fenaaa olucak ki konulardanda biliyorum senin aracı baya iddalıydı diye hatırlıyordum onun için yazdım kusura bakma sadece öğrenmek için yazdım deminkileri yoksa bir artniyet yok yani ;) sağol düzgün cevap için ben dedim şimdi sayıcak bana diye ama... :D
neden sayıyımkı. efendı gıbı konusmayı unutmadık cok sukur. ben herseyı alenen acık acık acıklarım herzaman . ılk arabamı yukledıgımdede herseyım lıste olarak alenen acıktaydı kımse benım kadar alenı olarak modlarını acıklamaz. atmosferık yuklu ıkende turbo ıkende herseyım ortadaydı. uzun sure sonra bı drag duzenlemıs arkadasım bende oylesıne gırmek ıcın geldım. hafıfletme sebebımde fazla fark yememektı,ayrıca slıcklerımde batırdılar sagolsunlar :) suan araba toplanmıs vazıyette,hafıfletme yok. bı kac boya ısı var onlar hallolsun yıne denerız ısteyenle roll yaparız farketmez. dedıgım gıbı typerdan vazgecersem,satmazsam TB yı 2 haftaya bakar o sınıfta 1. lık ıcın hazırlamak
AL SANA ÖTESİ(yalan deil gerçek:icon_tup:)
http://img171.imageshack.us/img171/5695/vtec051rt7.jpg
konya yada adana,
h22 sahin vardi ne turbo olur o ya ;)
kanka o zaten turbo olarak cıkıcak pıyasaya en son resmınd e turbo manıfoldu vardı :D
Yahu adam cıkmıs yarısmıs, gecilmis veya gecilmemis...
Ama sonucta cıkmıs yarısmıs bitmis, stp yükler arabasını bir gecede alır sahini gelirsin denersiniz.
NZM da iyi bir arkadas besbelli, körfezde tanısamadık ama tahmin edebiliyorum nasıl biri oldugunu...
Sonuc olarak güzel bir araba hazırlamıs vs, hersey güzel...
Ama saxo nasıl gecti vsvsvs gibi elin ....... gerdege girilmez.
Stp aracını bitirir, atmosferik saxo ile dener, turbo yapar NZM ile dener.
Önemli olan centilmenlik, o gecer bu gecer farketmez önemli olan dostluklar ;)
maşallah çok cici çok tehlikeli kaslı bir kuşşş
sulı sacmalama lan sende, PK nın namı geldı ıstanbula ;)
kanka ben nam mam duymadım vaLLa inşaLLah ben yanılıyorumdur..kuLağınıza geldiği gibi yürüyodur..
Bende duydum nam karbonmuş falan filanmış beyazmış fenalardaymış dragda yaparmış ne kadar doru sulhi abi