sen numaranı yazsana bana abi özelden:)
Printable View
tv sehpası istermisin dolap gibi olanlardan eski tip çekmeceli raflı oynar başlıklı falan :D
ya çok alakasız bi model ama oynar başlıktan kastım şu resimdeki gibi en üst kısımda oynak bişi var sehpa sabit kalıyo orası sağa sola dönüyo işte :D
http://image.cdn.sahibinden.com/phot...87678078o2.jpg
güzel bişi kalsın lazım olur :) ben kenara koyduruyorum o zaman özellikle aslan falan karşıya geçerse büyük arabayla haberim olsun
Muştu abi haber veririm sana yer olursa
Birde Ozan abi sana su sebil makinasıda lazım dimi ?
la boşta işte dün karşı binaya taşınanlar oldu bu boşa çıkmış kapıcısı aldı getirdi lazım olan varmı diye duruyo kenarda :D
su sebil makinası nası bişi aslan :D
5+1 sistem evde hazır duruyor, pazar günü bırakıcaktım ne güzel şileden çıktın (:
Ozan demedi ki hiç arkadaş karşılar falan, yoksa pendiğe geçtim, ordan da E5 den döndüm tekrar Göztepeye,
adamı aradım şiledeyim diyince kaldı öyle (:
Telefon isim PM yollarsan, Ozana ulaşamazsam sana ulaşırım...
bu arada elinde cıkma 17 inç veya 18 inç lastik olan varsa sehba yapımı için 4 adet lazım olacak bilginize
Konuyu gormustum hayırlı ugurlu olsun ıhtıyac ne var aralarında yapabılcegım bırsey varsa seve seve yardımcı olamaya calısırım
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun komşu oluyoruz demek artık bende depoma bakıyım duruma göre haber veririrm kolay gelsin.
emeğinize sağlık, mekan çok güzel olacak...
migren tuttu ben nakavt:(
hayırlı uğurlu olsun düşündüm ama şimdilik evde işe yarayacak bir şey bulamadım
Bayram arifesinde usenmeyip yukleri arabaya atip getiren aslana cok tesekkurler.
adamin dibisin aslan. Benden sinirsiz iskender kontenjanin var, kredin bitmez.
Yok altinoluktayim.
Haftaya acariz garaji ins. Bir kazan pilav dagiticam gelenlere, pilavci ile anlasip
kasapla anlaşıp et dağıtsan daha yerınde olurdur da
neyyyyyyysssssssseeeeeee
hayırlı olsun hep hayalimdir böyle bi garaj :)
abi bizde 2 adet kamyon lastiği 3 adet 15" minibüs lastiği 4 adet 16" lastik var masa yapımında felan kullanmak isterseniz istediğiniz zaman Maltepeden bizim evden alabilirsiniz
http://img411.imageshack.us/img411/6354/grnt0291.jpg
By ranthor at 2012-08-24
kasada ne var?:D