Hic kullanmadigim polisaj makinem var , vereyim isinize yararsa
Bauhaus'dan almistim :):)
Bu arada o kanepeye acilen bir kilif uydurmalisin :)
Printable View
Hic kullanmadigim polisaj makinem var , vereyim isinize yararsa
Bauhaus'dan almistim :):)
Bu arada o kanepeye acilen bir kilif uydurmalisin :)
bir adet polisaj makinesi var, ama hediyelere açığız, iskender ısmarlamaya da ısrarlıyız.
Dün selami ile, kablolama yaptık yeniden, ışıklar da tamam.
Zemin i düzeltmek için çalışmalara başlıyoruz
iş dolayısıyla dilovasındayım. şantiyede amele-stajyer arası bi konumda takılıyorum. yardıma ihtiyacınz olursa şap dökülürken felan gelebilirim hatta cok iyi olur aslında foto çekip staj defterine koyarım =))
hayırlı olsun pendıkte oturuyorum bende ıns ramazandan sonra gorusuruz ***** golfumun deposu patlak ve fren sıstemını degıstırıryorumda kendı garajımda :) sokagın adı ne hatta yan tarafta BIM var ana yolda
sokağın adını bilmiyorum ama bimin karşınıdaki geniş boş alandan giriliyormuş
Ozan abi yarın belki nakliyede bana ait olmak üzere emanetleri getirebilirm ama sen yokmuşsun ev sahibinde anahtar varmı ben içeri bırakırdım nasıl yapalım?
Hayırlı olsun güzel olacağı kesin :)
Ozan hayırlı olsun,
PC ihtiyacı giderilmiş herhalde,
5+1 Ses sistemi istermisin?
Ama benim sana yemek sözüm vardı zaten, yemek ısmarlama ben ısmarlayacam ayrıyetten yemek :D
tanışamadık bir türlü (:
vesile olur inşallah...
hayırlı olsun ozan en kısa zamanda uğrarım
hayırlı olsun abi :)
elektrik isi bitti, boya bitti, simdi masa bulduk mu cay kahvemiz hazir arkadaslar.
hayırlı olsun ozanım, karşıya yolum düşünce bende uğrarım, sağlam dolu gelirim :)
Yarına amele lazımsa gelinir. Pmden nomu atıyorum.
Ortak ararken eşya ararken tüm konularınızı takipteyim. 1 ay önce tutulaydı şu garaj 1tekli baza yatak 2 tane tekli koltuk, 6 plastik sandalye hediyem olurdu hepsi beleşe çöpe / eskicilere verildi. Tüh...
Hayirli olsun guzel gorunuyor :)
Masa-sandalye icin bir arkadasima sordum cevap bekliyorum, ziyarete gelicem insallah :)
iki uc arkadas beni aradi, tam da ben ciktiktan 30 dakika filan sonra ariyorlar arkadaslar.
Ben en fazla 20.00 e kadar filan orada oluyorum cunku oturacak yer yok daha.
Bir de masa yok tabi cay kahve icin, elektrik isik filan tamamlandi.
PC kasasi bekliyoruz.
Acilista pilav gunu yapicaz insallah
Abi zemin beton işini ne yaptın bittimi?