abi sağol bende düşünmedim değil ancak bu şekilde tamponlar ucuz adi plastik gibi duracağından dolayı vazgeçtik... arabanın 2010 model kartal gibi görünmesini istemeyiz :)
Printable View
yeni fotolar ilk sayfada yüklenmiştir....
sorulan sorular üzerine her türlü detayı paylaşıcam tabiki....
misal normalde aracı sökmedende uygulama yapılıyor ancak ben komple param parça söktüm.... uygulama bildiğimiz duvar boyayan elektrikli tabancayla yapılıyor ama kalitelisini tercih etmekte fayda var... misal ben black&dacker aldım...
sondan 2. ve 3. fotolardada görüleceği üzere pütürlü tüylü gibi bir yüzey elde ettik :) uygulanacak farklı tekniklerle yüzeyin pürüzünü ayarlamakta mümkün...
ATA DEMİRER &savaş kahveci - YouTube
oyun hamuru gibi gahpe :D çok başarılı olmuş yiğit :)
adamin dibisin yigit :)) ellerine saglik. tekrar diyorum cok cok orjinal olmus.
Sagol tarkan abim :) sende plastinin dibisin :D
Mukemmel olmus , elinize saglik :)
Yesil tonunu cok begendim :)
üstüne parlatıcı cilasınıda sıkmak gerek cok cabuk kirleniyo bu sekilde görüntü güzel ama
farklı olmuş ama güzel olmuş :) maşallah.
ilk iki foto hariç beğendim
gta san andreasta ki jiplere benzemiş :) maşallah
yeşil kısımlara 3 tane 750ml gri kısımlara bir adet 350 bir adet750ml kullandım ve yetti... camlar videolardaki gibi kolay çıkıyor ancak videolarda yapılan bir hata şuki, malzemeyi tek hamlede sökmek için camı komple kaplıyorlar ve malzemenn bi kısmı ziyan oluyor, komple kaplamak yerine cama boyacıların kullandığı skoch denen bulaşık süngeri vari denen malzemeyle tek hamle silmeyle anında kolayca çıkıyor, yani camı komple kaplamanın alemi yok... :)
Pampim cok guzel olmus masallah eline saglik renk manyak olmus jantlarada gunmetal giriselim derim ben ;)
süper olmuş çok begendim=)
alt kısmın siyah olmasi konusunad hem fikirim=)
tekrardan kazasiz belasız şık olmuş=)
Eline sağlık ilk bakışta bi garip geldi ama sonradan göz alışıyo :)
Yüzeyin pürüzsüz olması için nasıl uygulamak gerekiyo :beuj:
yanlız karısım bıraz yogun olmus puturlu olmus tınerden mı caldınız :D haha maşşalah emek var emek
yüzeyi ayarlamak için teknikler farklı... misal tineri fazla katıp pistoleyi kısık ayarda yakından ince katlar halinde uygulayınca pürüzsüz, tineri az koyup uzaktan pistoleyi fazla püskürtecek ayarda uygulama yapınca pütürlü oluyor... biz bunu uygulamaaşamasında keşfettiğimiz için pütürlü oldu :) başta bizde biraz yadırgadık ama sonradan baya hoşumuza gitti, gelen tepkilerde güzel :)
ayrıca fazla pütürlü olan kısmı pistoleye yanlızca tiner koyup uzaktan hafif şekilde tinerle yıkama yaptığınız zaman pütürler kayboluyor... biraz böyle takılalaım yarın öbür gün o uygulamayıda yaparız :)