maşalalh kardeşim :) cok güzel gözüküyor
Printable View
maşalalh kardeşim :) cok güzel gözüküyor
Olum ben buna hiç binmedim mi la o döşemelerinin hali ney la :/
Maşallah Allah nazardan saklasın, sonunda canlı gördüm arabanı :) geçen cts dağ yolunda 2. virajda şahincilerin olduğu yerdeydin. biraz takıldın tek başına. bizde arkadaşın araba ile gelmiştik. bi dahakine yanına gelip tanışcam inş. araban bebk gibi yemin ediyorum. gözün gibi bakıyorsun her halinden belli.
Sağol kardeşim :)
Yıllardır arıyorum bu jantlardan low rider Özgür aganın jantları kaçırdık çok geçmeden bunlar denk geldi :) Teşekkürler :)
Çok çok teşekkürler :)
İç kısmının daha önce çekilmiş bir fotoğrafı var buyrun :)
http://img6.imageshack.us/img6/6249/ompx.jpg
Sağol kardeşim :)
Eyvallah Serkan abim :)
Sen binince döşemelermi tamir olucak kardeşim :D Seneye koltuk alıcam idare etsin şimdilik ;)
Tek başıma olmamın sebebi onların arasında hiç arkadaşım olmaması abi :D Sonradan bi tanıdık çıktı da çıkmaz olaydı :D
Demsaş makinada toplanıyorsunuz arada hiç haberimiz olmuyor yoksa uğrarız tanışırız abim :(
Maşallah çok güzel. Kazasız belasız :)
Bütün görüşlerim olumlu, kusur yok. Maşallah :)
Maşallah yavru duruyor harbi..
sarı s2000'i geçen mio bu olsa gerek
Koray eline sağlık bbs lerden kurtulduğun iyi olmuş ;)
yaz sonuna benim araçta hazır olur inşallah, bir araya getirip karelemek lazım ;)
Yok yanlışın var sarı ile kafa burun gidiyoruz 220 den sonra benim arabam kesiciye giriyor o arada geçerse geçiyor o da direksiyondakine bağlı tabi...
BBS ler benim için tamamen merak konusuydu abi biliyosun :)
Yaz sonunda şahane sohbet ve fotoğraflar için aracını bekliyorum abim :)
Çok çok sağolasın üstadımız sensin :)
Bu arada bu fiber tamponlar cidden kırılmıyor :D :D
Ikinizde alkolik oldugunuza gore neyse... Mubarek 11 aylar basladi :D
jantlar hiç yakışmamış laa :D
Senin arabaya deniyelim bunları ehtiyar :D Şahane olur kanımca... Bu arada ben sana küsüm otobanda görmemezlikten geliyosun :D
Satılmaması için uçuk rakam istiyorum zaten :D Görüşleriniz için teşekkürler :)
Gökhan dedim Ozan demedim ;)