bot alert :hahaha:
Printable View
maşallah harika görünüyor :)
Çok iyi duruyor massallah :)
Maşallah.
Ellerinize saglık fotolarda başarılı
Maşallah. :)
Fotolar cok guzell.. Sadece önde kamber var sanırım yada önde arkadan fazla kamber var.Bence mukemmel.Sadece arkada kamber olanlar goruntu kirliligi sadece:)
araba cok güzelde serdar benim asıl merak ettiğim üzerin'dekinimi modlayacaksın açıkcası biraz daha devir dönen bir dizel bekliyorum sizden artık:) maşALLAH
sağolasın valla yapıyorum ince ince :) aslında üstündeki motorla 6500 dönebilirim 1.9 makinaya göre sıkıştırma çok yüksek kapak portları küçük bunlara rağmen 1.6 haliyle 170 civarı güç çıkartabilirim buda o devir bandıyla 215 gibi 5 bitiren lsd şanzımanı ve kasa hafifliğini hesaba katarsak az çok tahmin edersin giderini :) 1.9 koymayı düşünüyordum ama kasaya kıyamıyorum üstündeki motora girişebilirim her an bakalım zaman neler göstercek
bence sen bunu yaparsın gaz vermiş olmayayım başarılı olacağından eminim.:)bilgi için teşekkürler
Okunnuş üflenmiş mk1 şimdiki hali bile şakacı :) Koca bir Maşallahda benden Kazasız belasız iyi günlerde kullan Fıstık 2 yi :)
üfff çok iyi be,maşallah :) Almanya'da bile bu kadar çürüksüz diri belki sayılıdır :D