maşallah harika görünüyor![]()
Fotolar cok guzell.. Sadece önde kamber var sanırım yada önde arkadan fazla kamber var.Bence mukemmel.Sadece arkada kamber olanlar goruntu kirliligi sadece![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
araba cok güzelde serdar benim asıl merak ettiğim üzerin'dekinimi modlayacaksın açıkcası biraz daha devir dönen bir dizel bekliyorum sizden artıkmaşALLAH
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
sağolasın valla yapıyorum ince inceaslında üstündeki motorla 6500 dönebilirim 1.9 makinaya göre sıkıştırma çok yüksek kapak portları küçük bunlara rağmen 1.6 haliyle 170 civarı güç çıkartabilirim buda o devir bandıyla 215 gibi 5 bitiren lsd şanzımanı ve kasa hafifliğini hesaba katarsak az çok tahmin edersin giderini
1.9 koymayı düşünüyordum ama kasaya kıyamıyorum üstündeki motora girişebilirim her an bakalım zaman neler göstercek
RACE WERKS
bence sen bunu yaparsın gaz vermiş olmayayım başarılı olacağından eminim.bilgi için teşekkürler
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Okunnuş üflenmiş mk1 şimdiki hali bile şakacıKoca bir Maşallahda benden Kazasız belasız iyi günlerde kullan Fıstık 2 yi
![]()
üfff çok iyi be,maşallahAlmanya'da bile bu kadar çürüksüz diri belki sayılıdır
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)