maşallah sade ve güzel fazlasına gerek yok zaten kazasız belasız
Printable View
maşallah sade ve güzel fazlasına gerek yok zaten kazasız belasız
Bu akşam bi ekşın olsun bari :) otoban sessiz kaldı :)
dün biz çıktık otobana dedik denemeye araba bulamıyoruz bari gölgemizle sıkalım videoda çektik ama çok karanlık çıkmış :)
kazasız bealsız
bu arabanın otobana cıkacagı falan yok , sadece face de ve sahıbınden de görebileceğiz anlaşılan , tabıı face te falan yurumez dedıler yuruttuk koşturduk laflarını , ona sokarız buna saplarız laflarını haketmek için bır kere otobanda yanında bır rakıple yürümesi lazım kendi kendine boş boş sıkarak resımlerın altına yazılanlar hakedilmiyor yeğenler
( laflarım sert gelirse sirkeye yatırın yumşasın birde öyle okuyun)
elın arabası kendı araban mı var evladım sizin otobanda sıkmaya g.tünuz yoksa
konusunu açtıgın arabanın senın olmadıgını düşünürsek elin şeyiyle gerdeğe kim giriyor daha belli ;)
sizin benım yaşıma saygınız var , bende sizin bu yaptıgınız daha doğrusu yapmaya korktugunuz denemeleri cahilliğinize vereyım de ortam yumşasın
hatunlara yapınmak için vti toplanmaz bunu da unutmayın :icon_tup:
He amk diyim semihe ver lan arabayı otobana çıkıcam ben sıkıcam otobanda yaa amca bırak bu işleri VTI araba değil mi karı kız binemezmi VTI a ???
Senin bizim yanımızda olman gereken yerde sen bizi s.kmeye kalkıyosun!
Bu arada Hatunlar ne VTI dan anlar ne Hondadan bunu sende çok iyi biliyosun...
Ayrıca ben konuyu otomobilleriniz kısmına açmadım farkındaysan fotoğraflarınız konusunda ;) Senin arabanın fotoğrafını çekeyim yine buraya koyarım çünkü benim değil ;)
hayır işte sen bilmiyosun arabası olan herkes otobana cıkmak mecburiyetinde haberin yokmu bundan ?
Yusuf abi bu aralar bize kaldırdı hayır olsun inşallah. Koyulaştırdıgım yere tamamen katılıyorum.
Bide bilmedigin araba sanki yusuf abi adamın neyi eksik ne yapıldı ne zaman nasıldı biliyon durumu bilmesen tamam dicem.
ben sizin yanınızdayım olm bunu cok iyi biliyon sen ,
ama araba yaptık yürüttük cart curt asıp kesmek için cidden birileriyle yürümen lazım
deneme davet edıyoruz o aracın sahibi dik tüylü egsozcu çırağı akşama gelirim abı dıyor , adamlara akşama gelecek dıyorum arıyorum bu arabanın sahıbını ee abı yan yattı çamura battı , denemeye poposu yoksa gelırım demesın kımse benı yalancı cıkarmasın mıllete
hatunlar vtı mı 1.4 mü anlamıyosa çin işkencesi çekip dağınık arabayı toplamak için çaba harcamaya gerek yok
madem yarışmıcaksın hiç bir yerde içindeeeeeeen geçerim , üstünden atlarım yazmayacaksın bu işin kuralı bu ciğerim
ben o aksam için konusmuyorum abi, hatta koray beni aradı cıkacaklarmı bizde gidicez galiba nerdeler diye. Ben sadece arabayı yaparken bu adama sen yardım ettin en ufak bişeyde olsa bi yardımın dokundu semih abinin durumunuda biliyosun yapmaya calıstıgınıda burda da laf söylüyosun. Bursada millet seni büyük biliyo haksızsam söyle ? Madem böyle bi sorun var millet gelip sana laf yaptı gelip burda herkesin önünde laf sokup ezecegine yerini yurdunu telefonunu biliyosun ara git orda söyle ben bu yasıma kadar böyle bildim
evet abi ben hariçten gazel okurum geyik yaparım laf sokarım sende kardeşlerini sikersin taşak geçersin milletin önünde böyle ;)
Amcacım git semihe söyle bunları benimle mi muhattap oldun o gece sen ? HAYIR e o zaman burda bana niye kabarıyosun gel akşama kerim abinin oraya konuşalım niye yazışıyoruz :D Sayenizde 10 parmak klavye öğrendim :D
sana yazmıyorum olum , sen savunmaya geçtiğin için muhattab senı aldık mecburen , bana bu arabanın sahıbının yaptıklarını yazayımda onada yalan deyin baari
günlerce 0 ölçü krank arattı , pazarlık ettık telefonda 2 saat 1000 tl ye alıyorum dedım adama al abı dedı ( kıvırdı rezıl olduk)
debriyaj çatalı bul abı bana dedı 2 saat pazarlık ettık bulduk alıyorum bak dedım , al abı dedı ( kıvırdı rezıl olduk)
olum bak denemek ısteyenler var dedım tamam abı bu gece gelırım dedı ( kıvırdı rezil olduk)
bunların bırı yalansa yazın bana allah aşkına lan
ya tamam bunlar doğru da sahibinle arabanın ne alakası var :D
Param olsada alsam keşke VTC yi piyasa rahatlasa :D
ne vti mış arkadaş :D
konu çiçek açmışş :D
araç atmosferikmiydi?? yürüyorsa dediğiniz gibi bi ara denemek isterim :D