gece saat 10 :30 dan sonra çıkıyom ben ava :D
Printable View
araç atmosferikmiydi?? yürüyorsa dediğiniz gibi bi ara denemek isterim :D
tamam geliyom :) insan abisini ayağına çağırırmı heyvan :D bi karşı sokağa geççen
Konunun içine sıçan herkese sonsuz teşekkürler başta BURSA ekibine...
Bi gidin msn den yazışın konuşun:heyoo:
sıçmamışlar ama çiçeği sulamış keratalar :D
konuya çiçekli kilitt :D
vallahi konuyu şimdi görüyorum ama bursa ekibi derken ?
bursa ekibi bellidir kardeşim neyin genellemesini yapıyorsunuz..
birde yusuf abiye başkasının şeyiyle gerdek diyenler gün verin otoban için burdan yine atar yapmayın insanlara kendi arabanla çık otobana falan şeklinde yusuf aganın integrasının 2 günlük işi var bu laf üzerine doldururum o aracı
buyrun gün bekliyoruz... bitik integrayla denemek isteyenlere yusuf aganın kendi pipisi hemde..
şekilci bursa tayfasıyla bizleri karıştırmayın
Okan aga benim kimseyi kimseyle karıştırdığım yok hepinizle tek tek oturmuş iki laf etmişliğim var...
Makara yapmaya çalışan emre abi ( despe ), Gürsel aga (16EC813), cvc vtı ın sahibi Murat (M.Güleç) kardeşimedir o lafım...
Msn var face var gitsinler orda yapsınlar makaralarını...
Heee ayrıca reelde hepiniz on numara adamlarsınız klavyede ta.ak muhabbetinden geçilmiyor bunu anlamadım :D
arabayla falan işim olmaz allah cok daha iyilerini versin ama yusuf agadan özür dileyin kurduğun cümle hiç iyi değil sizin için koşturan bi adama böle yazmaman lazım
Kardeşim ben seninle ne makara yapıcam dün akşam deneme oldumu diyorum cevap vermıyosun bu aksam otobana çıkalım diyorum cevap vermıyosun yok p28 eksikmiş kılmıs tüymüş bi p28 le araba 5boy 10 boy hızlanmıyo ;)
gücünün neye yetip yetmedeği beni ilgilendirmez benim o anlamdada yazmadığımı bliliyosun adam sizi denemeye çağırıyo yok p28 takılı değil takılı olsa geceriz havası yaratmaya çalısıyosunuz ben kimsenin arabasınıda kötülemiyorum isterimki herkez gönlünce yürütsün arabasını allah arabana kaza bela vermesin inş.
Muratçım güzel kardeşim ben hiç bir zaman öyle bir şey demedim , demeyede çalışmadım...
Şimdi yürüyor p28 takınca azcık koşturucaz inşallah dedim farklı algılama olayı ;)
Bu arada araç benim olsada otobana çıksam keşke sizinle her cuma ancak araç benim DEĞİL :) Ben sadece fotoğraflarını çektim :)
Ben hiç sallamam geçmişim geçilmişim 75 model arabam var benim 1600 motor 100 hp bile değil :D
laa koray ya dediginizin arkasında duracaksınız yada böle makara olmaya madara olmaya katlanacaksınız güzel kardeşim ;) ciddiyet istiyosanız önce ciddi olacaksınız
sizin karşınızda şekilci tayfası yok ,bursa tayfası derken karıştırma ;)
sen arkadaşının arabasını koyup nasıl atar gider yapıyosan buna katlanacaksın