saolun :) sonucta cocuk gibi laf kavgasi yapicak degiliz burda :) en kisa zamanda cekip eklicem hocam icinide :icon_tup: bu arada evet corumdayim
Printable View
eyw saolun . dogru duymussunuz samsundaki arkadasin sase numarasi 00001 . bide ferio nedir bilmiyen vatandasin elinde oluyo genelde bu araclar ondan pek bilinmiyo usta zaten fazla yok turkiyede olanlarinda bi kaci pert o yuzden belli basli bi kac tane var. iste az cok ugrasan adamlar bu islerle taniniyo arabasi :icon_tup: saygilar..
maasallah.
nette bakındım ama pek detaylı bısey bulamadım.
ferio rs olarak mı gecıyor bu yoksa rs ı de mı var?
speclerı ne bu aletın? hp-kg vs? donanım?
tesekkurler ;)
saolun . evet nette pek fazla bi bilgi yok bende bildigim kadariyla aciklayim size . civic in o kadar farkli modeli varki turkiyeye verilmeyen inanin onlari gorseniz en kotu surumlerini veriyolar dersiniz turkiyeye :D ayni kasanin 4 cekeri mevcut mesela yalan degilse orjinal 300 hp den bahsediyolar :D bizim bu ferio nun bile birsuru modeli var mesela benimki orjinal 125 hp 148 nm tork uretiyo, yani ferio rs ler bolyle. birde civic ferio vi-rs ler mevcut onlar 1800 cc olarak uretiliyo da hp si kac oluyo tam bi bilgim yok :icon_tup:
turuncu sinyalli çok başka duruyor ;) ies den güzel bence.
http://img801.imageshack.us/img801/6310/revio.png
ayrıca ferio vti bile var sanırım ya yanlış mıyım ?
http://img411.imageshack.us/img411/8338/108135372.jpg
ve aslında her kasa civic' in de ferio modeli var. spoiler jant vb farklarla ayırt ediliyor. yanlışsam düzeltin.
aynen usta okadar fazla surumu varki yetisemiyosun yani ogrenmeye :D ayirt etme konusuda dediginiz gibi ferio modelinin veya baska bi modelin digerlerlerinden mutlaka gozle gorulur bi farki oluyo. kimisinde jant oluyo kimisinde spoiler bazisinda panjur farkli farkli bizim bu ferionun yurt disinda sunroof lusu bile var mesela orjinal uretim :)
Maşallah Allah kaza bela göstermesin güle güle kullanın
Motor kodu nedir?
arkadan çok iyi beh
toprağım aracın maşallah çok güzel...kazasız belasız
guncelll...
bu arabayı bursadanmı aldınız ?
görüntüde ies lerden en büyük farkı bagaj kapağı stoplar ama ies lere asıl farkı gidişiyle atıyor.. yürürü harika bi araç :)
Maşallah ya çok iyi.
Maşallah belki göz aşina olmadığından belkide özel bi model olduğundan bana çok güzel geliyo :)
motor kodu D16Y8 mi ????
gerçekten çok güzel allah kaza bela göstermesin sınırlı sayıda olmasa hemen almak için çabalardım kesin :D
Maşallah.
Aracınızın içinin fotoğrafını koyabilirmisiniz?