Çok güzel ve eğlenceli geçen bir gündü fotoğraf makinama takılan kareler...Işık kötü olduğu için fotoğrafların çoğuyla oynamak zorunda kaldım iyi seyirler.
![]()
Çok güzel ve eğlenceli geçen bir gündü fotoğraf makinama takılan kareler...Işık kötü olduğu için fotoğrafların çoğuyla oynamak zorunda kaldım iyi seyirler.
![]()
Beklenen gün gerçekleşmiş. Merak ediyordum bende fotoğrafları. Katılım azmı olmuş fotoğraflardanmı yle gördüm ben. Otomobillerin hepsi ayrı güzel ama aşağıda ki 2 araç çok güzel. Maşallah
![]()
hepsi süper hepsine maşallah T stoplular bitiriyo beni![]()
beyaz istanbul plakalı olandaki malzemelerle bi 131 daha yapılır herhalde![]()
katılım aslına bakılırsa benım bekledıgımden fazlaydı hatta bı ara tunıng show edasına donustu diğer marka araçlar falan geldi ama ben sadece beğendiğim 131 leri çektiğim için katılım az gibi gozuksede tahmınımce 70 civarı 131 vardı
maşallah güzel bi gün olmuş ... dün yolda bi tane yeşil gördüm t plaka t stop on numaraydı dedim bursaya gidip gelmiş gibi ama resimlerde göremedim...
Bende T stop hastasıyım... ve bugunlerde şunu farkediyorum T stoplu şahinlere 3 harf plaka hiç yakısmıyo tek harfli olanları ayrı bi güzel duruyo gözüme
Teşekkürler murat fotolar için...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hepsi birbirinden güzel t stoplular beni benden aldı.eline sağlık fotoğraflar için
OEM+
vallayi hepsine maşallah süper olmuşş bende bi tofaş hastasıyım zaten,bi tane t stop alsakmı ne yapsak![]()
mükemmel olmuş yaa![]()
geçen bir gazete ya da dergide okumuştum eski ve yeni araç renkleri hakkında idi.Özellikle eski amerikanlarda mavi,mavi-beyaz,kırmızı,yeşil,turkuaz,ve bir çok canlı renk kullanılıyordu.Ama şu anki arabalara bakıyorsunuz gri,siyah,beyaz...acaba insanların ruhundaki sıkıntıyımı yansıtıyor şu anki renkler?? diye sormuşlardı.Şimdi 131'leri görünce rengarek o aklıma geldi.Hakikaten güzeller
komançero garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)