Jantlar yıkmıs gecmiş
Masallah
Printable View
Jantlar yıkmıs gecmiş
Masallah
çekimler araç 10
farları beğenmedim bir tek
Maşallah araç olsun çekimler olsun çok güzel eline sağlık
maşallah,çekimler ve araç on numara eline sağlık...
Aracta cekimlerde 10 numara 5 yıldız.. Elinize sağlık...
Eline sağlık adaş :)
araç mükemmel çekimlerde çok kaliteli
tek gözüme batan offsetli spor direksiyon olsa daha hırçın dururmuş
Maşallah araç ve çekimler 10 numara olmuş fakat bende farlara takıldım. kazasız belasız sürüşler.
yıldız ve fotolar çok başarılı yalnız detaylı bir boya düzeltmeye ihtiyacı var bu güzelliğe yakışmadı bence
maşallah herşey çok güzel.. ellerinize sağlık..
Farlar dışında çok güzel bir w201 :)
Maşallah kazasız belasız araçta çekimlerde çok güzel..
Herkese tekrardan tek tek teşekkürler arkadaşlar..
sarı farlar DTM den kalma galiba :) araba siyah falan olsaydı çok iyi dururdu ama bu halinde pek beğenmedim...
onun dışında jantlar beni benden aldı maaşallah allah kaza bela göstermesin...
Çekimler ve araç çok kaliteli. Benimde farlar hoşuma gitmedi. Emeğinize sağlık.
maşallah yakından da inceleme fırsatım oldu jantları çok güzel farlar konusunda sadece iç kısımları sarı olsa daha güzel olurdu düşüncesindeyim, çekimler güzel olmuş ellerine sağlık kanka 8 numaradaki gibi arkadan bi fotosu eksik kalmış, ofseti bide öyle görmek isterdim :)
maşallah araçta çok güzel çekimlerde elline sağlık ..
Elinize sağlık çok güzel.
Maşallah.
Profesyonelce olmuş, jantlar on numara
Çekimler çok başarılı elinize sağlık :)
maşallah makina fena
çekimler guzel olmş elinize sağlık
çok çok iyi maşallah
Araca maşallah çok güzel,
fotolarda çok güzel, ancak son kare şahane :)
zengin durmuş :D
Oh be sonunda :D Emeginize saglik masallah :)
Gerçekten Hayran Kaldım Araca, Çekimler de Çok Başarılı Elinize Emeğinize Sağlık.
maşallah çok şık olmuşş..
kazasız belasız inşallah
renk duruş jantlar on numara ama sanki panjurdaki ara kromları dursa daha mı iyi olurmuş
Lipin formu çok bozuk. Daha düz hatlı bi lip daha iyi duracaktır. Panjurdaki kromlar dursa daha iyi olabilir bence de...
çekimler gayet başarılı ama o sarı filmleri pek beğenemedim cok eski göstermiş aracın rengiyle uyumlu değil ve fazla sarı bence
çekimlerde araçta 10 numara 5 yıldız.
i ♥ stance nation
Çok çok iyi araçta çekimlerde. Maşallah.
Araç fotoğraflarını çekeceğim gün sarı folyolarla geldi bende şok oldum :D
Farlar normaldi oysaki,ama benim hoşuma gitti çok olmasada ;)
Sadece iç kısımdaki uzun farların sarı olmasından taraftardım..
Teşekkürler herkese.
yoooook artık yaa Türkiye'de böyle araçlar görmek gurur verici tebrikler araç 10 numara duruyor :)
Maşallah çok çok iyi Allah nazarlardan saklasın ..
maşallah çok güzel gözüküyor
Jantlar sanki felgen-garage tarzı bi yerden alınmış gibi. Merak ettim siz mi restore ettiniz yoksa böyle mi aldınız?
Arac sahibi buraya üye değil ben yazayım..
Kendileri restore ettiler bı yerden alınma değil yani.
arkadaşlar merhaba,
Araç benim ve Muhteşem yardım ve fikirleriyle Serkan kardeşimin.. Çok fazla birşey yazamayacağım ama bazı yorumlarınıza cevap vereyim
1 Boya konusunda Gördüğünüz boya tamamen Orjinal fabrikasyon olup hiç oynanmamıştır. uzun bir sürede boyatmayı düşünmüyorum. Boya resimlerde göründüğü kadar temiz ve sadece çok ince taş sıcraması ve ülkemizin azgın çoçukları tarafından oluşturulmuş çizikler var
2. Jantlar tamamen kendi restorasyonumuz. ve 2,5 aylık uğraşın git gelde harcanan 3 depo benzininin sonrasında ortaya çıktı :)
3. Sarı farlara gelince Korayında dediği gibi çekimlerin olduğu gün yapıp geldim nedenini ise yorum yapan arkadaşlardan biri bilmiş arabayla uğraşmaya başladığım günden beri aklımda olan ve 80 -90 lı yıllar arasında çekilmiş DTM videolarından da hep hastalık kaptığım 190 lara ait :) herkesin zevki ayrı ama ben çok seviyordum uzun sürede yapıp yapmama arasında kaldım Kardeşim serkan da beğenmedi ama dayanamadım yaptım :)
4. Plakalar için de küçük bir araştırma yapıp 2 adet Alman plaka bastırmak istedim ama pek vakit olmadı sanırım :)
dolayısı ile tüm güzel yorumlarınız için teşekkür ederim ayrıca Koray ve Emrah Kardeşlerimin de ellerine sağlık muhteşem iş çıkardılar.
Serkan kardeşime de bir kez daha teşekkür ederim