Bide arkasına fenalardayız yazdıralım abicim. :D maşallah fenalarda. Böyle çok daha iyi olmuş.
Printable View
Bide arkasına fenalardayız yazdıralım abicim. :D maşallah fenalarda. Böyle çok daha iyi olmuş.
kanka arka stoplar garip geldi gözüme yanarken nasıl duruyor
maşAllah fenalardasınnnnnn
masallah melih :)
Valla muhafazadan başka sıkıntım yok Allaha şükür :) Tam tur falanda sıkıntı değil ama altı çok kötü ya adamı doyurmuyor habire sürtüyor :)
Teşekkürler :) Bir kaç ufak değişiklikle daha iyi olacak inşallah. Amg sinyal, arka tampona ek vs :)
Sağol yavru :)
Sınırları zorlamak iyidir iyi :D Amin kardeşim sağol :)
Teşekküler :)
Teşekkürler :)
Hahahhaha böyle iyidir kardeşim sağolasın :)
Yanarken güzel ya sağolasın kanka :)
Teşekkürler :)
Bu haliyle de çok iddalı ama gözler te37'leri arıyor ;)
Lastik filan inse forkliftle kaldırman gerekir bunu kriko filan hikaye :confused:
Piano Black'lar daha iyi olmuş ayrıca..
[QUOTE=Teşekkürler :) Bir kaç ufak değişiklikle daha iyi olacak inşallah. Amg sinyal, arka tampona ek vs :)[/QUOTE]
seni bayağı kaşıntı tutmuşş:)
Melih cok abartmıssın bence bu kadarı da cok fazla :)
cok guzel olmus, zaten guzeldi, ama su kaput maskesi gozumu tirmaladi yahuuu?
logo ile maske arasindaki bosluk yuzunden olsa gerek :)
maşallah melih güzel olmuş ...
yalnız kaput maskesi çok mu uzun..
Bunlar TE37'den daha çok yakışıyo kanımca :) Koskocaman MAŞALLAHH :D
jantlarda değişikliğe gidersin inşallah. ben bi türlü yakıştıramıyodum TE37 leri açık konusmak gerekirse. birde su tamponun cıtasınıda siyah yap!! :D Maşallah kankam allah kaza bela vermesin.
Maşallah melih cıkartmışken bi jant değişikliğine gidilebilri aslında kazasız belasız.
maşallah :) lastık inerse sıkıntı değil, lastikçi şişirir bidaha inene kadar krikoyu yerleştirir, biz öyle yapmıştık :D
Maşallah Melih bizim oralara da bekleriz seni :D Gelde bi karteri patlat :D
maşallah..kadınlar pazarının orasımı bu fotoların çekildiği yer..aksesuarcı falanmısınız?:)
Güzel her zaman güzel Maşallah.
Bi deli melii var bide deli melih :D
Kaput filmi (adı neyse :) ) hariç herşey on numara bence. Kaput yukarda kaldığı için bir garip olmuş..
Araca maşallah. Arada sırada böyle değişiklikler iyi olur :) Bu arada orj. jantları hiç gözüme bu kadar hoş gelmemişti bayada yakışmış :)