Tek eksik iyi bir fotoğrafçı ve biraz daha gülümsüyen manken:)
Araca maşallah
Printable View
Tek eksik iyi bir fotoğrafçı ve biraz daha gülümsüyen manken:)
Araca maşallah
abi binbir çeşşit mazeret buldunuz adam buluyo yapıyo koyuyo yani :D bize de bakmak düşer :D
Devam birader devam:)
bayan arkadaşın bel kısmında yağlanma var bıraz, fıtness yaparsa daha hoş olur kanaatindeyim
beyler isini bitiren ciksin kasiyo
güzel yorumlar için teşekkür ederim aracıma ve çekimlere playboy enerji içecekleri artık destek olacağını söyledi gelen eleştiri doğrultusunda çalışıp bi sonra ki çekime daha iyi hazırlanacaz suan yurt dışından erotik shoptan 2 kostüm sipariş ettik dersimize daha iyi çalışacaz tşk ederim
Guzel cekimler olmus abla gulseymis iyiymis :) duruslar duzelse arac daha on planda kalir amacindan cikmaz bende isterdim boyle bisey ticaretini yapsaniz :)
Umut bu fotolardan sonra arabayı yıkattın mı? Bu kadar sürtünmeye eğilip kalkmaya arabada boşalmıştır artık :)
Helal olsun kardeşim, söyleyecek söz bulunacak bahane yok izlenme sayısındanda belli, bahanesi olan daha iyisini çeksin izleyelim :D ayrıca aracında çok marjinal kazasız belasız :)
520'ya ondan kaldırmıştır :D M5 olsa kaldırmazdı buna :D
vayy beeee amaa bu seferkı bırasda olsa dıgerlerınden ıyıı bazı kareler guzel olmus :)=))
abi face olur pm olur twitter olur:D merakımı giderme imkanımız varmıdır?? :D
kardeşim pm ye boğ bizi :) en özel pozları bekliyorum :D
Ablanın fotoları zorla çekmişler gibi ayakkabısıda 2 numara büyük galiba