uww çok fena maaşallah :)
Printable View
uww çok fena maaşallah :)
maşallah kazasız belasız cok iyi =)
gördüğüm en güzel yarislerden birisi..maşallah:)
Kardesim eline saglik mekana cok imreniyorum :)
herşey çok güzel ama keşke jantları 1-2 inç büyük olsaymış daha bi gösterirmiş arabayı kazasız belasız
Maşallah çok temız araç..
Kanka eline sağlık, aracada maşallah :)
maşallah be arkadan harika duruyor
Ehhh bebeeğim :D Maşallah ı var cidden adama yaris aldırırsınız :D Kazası, belasız binmek nasip olsun abi.. Ellerine sağlık kanka çekimler çok iyi :)
aksine jant lastik konsepte uygun bnce=)
çok şık kazasız belasız...
Maşallah eline sağlık fotolar 10 numara. :)
su aracı konsolundan sebep bi sevemedim gitti ama dıstan görüntüsü 10 numara olmus herkes jant 1" buyuk olsa demiş ama bence boyle etli lastikle daha guzel pist arabası gibi duruyo
maşallah araç 10 numara :)
ama marşpiyerde bi gariplik var sanki
olay budur abicim:icon_tup:
Maaşallah kazasız belasız :)
Kardeşim harika bir iş çıkardın sabrına, emeğine sağlık.
Berkay seninde deklanşörüne sağlık:icon_tup:
berkay ***** mekanda sıkıntı oldu mu lan :D
Bu yaris bir harika, ellerine sağlık Koçerr :)
masallah cok guzel olmus :)
mert bu jantlar olmamış kaNka :D maşallah yaris tehlikeli duruyor :)
mukemmel gercekten mukemmel Tr'de bu guzellıkte arac gormek cok guzel, tekerınıze taş degmez inşallah
teşekkür ederim herkese :)
biz çekeren kamyon sıkıntısı oldu biraz o kadar :D
Helal olsun, japonyada gördüklerimden hiç bir farkı yok.. Maşallah.
OEM parçalar,zevk ve uyum bunu çıkarmış karşımıza. Mert emeklerine sağlık..
Lastikler fena gözümü tırmaladı. Jantlar çok güzel ama lastiklerin içinde kendini gösteremiyor gibi geldi. Kafadan duruşu on numara. Farlar folyoysa sökülüp içi boyanmalı bana göre. Kendimce nacizhane birşeyler söyledim araca kocaman Maşallah :) Berkay ellerine sağlık :)
konuyu açarken yarise kaş göz yapmışlardır diye düşnüyordum ama ilk fotoyu görünce bi şaşakınlık küfürü patlattım istemeden :D Maşallah gerçekten çok güzel bi araç bukadar güzel bi yaris olabileceğini düşünmüyordum emeğinize sağık
Kardeşim araçın gerçekten Yaris-i olanlara örnek bi araç oldu, ola bilcek en iyi şekilde bence şuan maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)
Maşallah çok iyi , çok beğendim kazasız belasız..
Maşallah, Eline sağlık Berkay :)