SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Bentley GT'yi çok beğendim. Üzerindeki dekaller, beyaz yazılı lastikler filan o sınıfın bir yarış arabası olarak çok iyi olmuş.
VW Golf 7 GTI çok da değişik gelmedi gözüme. Hatta sıradan makyaj yemiş Golf görüntüsünden ibaret.
Keza yeni(!) Audi A3'de öyle. Sadece far-stop değişikliği var güncel makyajlı modeller gibi. Kasada değişiklik varsa biri yazsın; ben bir fark göremedim çünkü. Eğer kasa değişik değilse sanırım rekor kıracak ve Tofaş Kuş Serisi gibi ufak tefek makyajlarla 10 yılı geride bırakmış bir araç olacak bu gidişle.
Porsche Panamera bu sefer daha çekici olmuş bana göre.
Fiat'ın ise yeni bir aracı yok sanırım. Panda'nın 4x4 modelini getirdikleri yazıyordu önceki mesajlarda. Zaten CEO'su açıklama yaptı geçen hafta gezetede okumuştum ve Fiat'ı Türkiye ve Brezilya'daki satışların ayakta tuttuğundan dem vuruyordu. Ekonomik kriz sebebiyle İtalya'da araç satışları iyice düşmüş. Kaldı ki bununla beraber Fiat'ın da bir yeniliği yok gibi.. Artık güzel bir otomobil üretseler diyeceğim ama ellerindekini Alfa Romeo ya da Lancia'ya harcıyorlar..
Opel Adam ise anlamlı bir model olmuş. Kurucu olan Adam Opel'e ithafen üretilmiş bir model ve Fiat 500, Mini Cooper gibi araçlarla rekabet etmesi bekleniyormuş.
Bmw'lerde de ilgimi çeken bir model olmadı.
Seat Leon'da garip bir tasarım olmuş. Yine Seat'a önceki kasa A4'ü kullandırtıp Exeo ürettirdikleri gibi sanırım güncel Golf'ü allayıp pullayıp yeni Leon diye çıkarmışlar..
Citroën'in konsept minibüsü ise 1960'lı yıllarda üretilen "domuz burun" lakaplı minibüsüne göndermeler yapıyor.
Paylaşım için teşekkürler.:)