A serisiyle v40 kapışıır çok iyi iki araç
V40 muhteşemsin sen.. Teşekkürler Uğur..
paylaşım için teşekkürler makineler çok iyiymiş gerçekten
Aslında bu Kadın Erkek İlişkilerini Çokta Abartmamak Lazım:
Gideri Olan Kadınları Geliri Olan Erkeklere Vereceksin Bitti
Gitti.
Eline sağlık uğur. Bence leon gayet güzel olmuş. Clionunda amblem biraz daha nazik olsaymış iyi olcakmış.
Jaguar F-Type nası bi araba olmuş öyle, inanılmaz güzel gözüküyor , hayranlık verici hatta
Opel Adam şirin duruyor , acaba motor seçenekleri ne ?
birde yeni bmw 1 serisinini önünü bu şekilde yapsalarmış ya , alt alta koyup düşündüm , ne güzel olurmuş..
![]()
bentley için çocuğumu kurşuna dizebilirim...
inanılmaz araçlar var ya mükemmel sanırım kötü araba kalmadı şu gördüklerimin içinde bi tane kötü dediğim araç olmadı![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Bu sene krız heryerde...
Gectıgımız fuarlarda elektrık yada alternatıf yakıt ve hızlı aracşar on plandaydı,sımdı ekonomık araclar on planda....
2 yıl daha boye gıder heralde....
Guzel paylasım olmus...
Clio 4 RSin 1.6 T 200 hp motoru olacak, EDC şanzımanlı RS gördüm sadece şuana kadar inşallah manuel seçeneğide koyarlar
a3 ü baya begendim...
Adam çok hoş dıştan ama turbo benzinli bi motor seçenegi şimdilik yokmuş 1.6 100hp atmo diye okudum biyerde, turbo ilerde düşünülüyormuş keşke direk turbolu çıksaydı![]()
a3 ü bende begendim, birde yeni clio rs i merak ettim, hangi motor kullanılacak acaba 1.6turbo besleme olur diye düşünüyorum ama halihazırda reno da öyle bir motor yok diye biliyorum.
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)