herkeze güzel yorumları için teşekkürler :)
Printable View
herkeze güzel yorumları için teşekkürler :)
Disardan bakinca icerinin bukadar guzel ve basarili bir konsepte sahip olabilecegini dusunmemistim acikcasi. Cok guzel bir mekan yapmissiniz. Hayirli ve bol kazanclar dilerim.
Masaallah ben sanayide biyer beklerken guzel biyer cikinca sasirdim allah utandirmasin hayirli olsun
Güzel bir konsept olmuş , hayırlı olsun :)
yoldan geçerken ön alan göründüğü için insanlar sadece ön alandan oluştuğunu düşünüyor ama içine girince çok şaşırıyorlar. çok teşekkürler iyi dilekleriniz için
Hayırlı olsun birçok kişinin planlayıpda uygulamaya geçirmediği bir mekan olmuş.tatil için Alaçam a geldiğimde güzergahımı Samsun dan yaparak canlı olarak görmeyi isterim
ustadım ellerınıze yuregınıze saglık samsunumuza boyle bır guzellık kazandırdıgınız ıcın samsuna geldıgımde kesınlıkle gelıcem bızım yazlıgımız orda atakumda... hayırlı ugurlu olsun....
herkezi bekleriz tabiki... zaten garage'yi açmamım temel nedeni güzel dostluklar kazanmaktı hergün yeni dostlarıda hanemize ekliyoruz :)
daha yeni başladık 2 sene daha umduğumuz gibi giderse 2 sene sonra çok başka bir yüzle karşınızda olıcaz :)
hayırlısı olsun güzel mekan olmuş
teşekkür ettim
Çok güzel mekan olmuş gerçektende emeğinize sağlık. Keşke İstanbulda olaydı diyesim geldi :)
hayırlı olsun,daha degısık sekılde benımde aklımda boyle bırsey vardı ama ısın maddıyat kısmı baya yuklu gelmıstı,bol kazanclar dılerım..
hayırlı olsun bol kazançlar =) bol bol geliyorum samsuna vakit bulunca uğramak isterim :)
Allah bol kazanç versin cidden güzel olmuş ama nacizhane tavsiyem
Cafe tarzı yerde biraz daha otomobil konsepti kullanılmasaydı :)
Eklemeyi unuttum İstanbul'da da keşke böyle biryer açılsa :rolleyes:
.
hep böyle bi yer kurmuştum kafamda,çok güzel olmuş en kısa zamanda tanışmaya gelicem :)
Deniz abi çok iyi olmuş helal size iyi iş çıkarmışsınız hayırlı işlerr:)