video ve fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla muhteşem bir araç allah kaza bela göstermesin....
Printable View
video ve fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla muhteşem bir araç allah kaza bela göstermesin....
Masallah gercekten guzel bi araba&proje..Aracı yapan,fotografları ceken herkesin ellerine saglık..
maşallah fotograflar harika kıbrısta bunun gibisini daha görmedim emek harcanmış bi araç ;) tr gittikçe gelişiyo git gide.
Maşallah Maşallah Maşallah
Böyle bir araca bu kadar hakim olmakta çok zor birşey olsa gerek,takdir ettim :)
Maşallah...
-Maşallah maşallah diyerek söze giriyorum aracın kalitesi tartışılmaz ama bunun gibi birkaç
araç daha olsada rekabet tavan yapsa diyorum .. :)
masaallah abi.....lastikler yerinde olmak istemezdm...:D
kazasız belasız;
gözü olanın gözü çıksın!
Herşeyiyle muhteşem maşallah nazar değmesin.
msupra yerine 316 i yazsaydın bea abi :) kazasız belasız maşallah...
Maşallah Ankara'nın gururu. :)
maşallah kazalardan saklasın ismail abi yerie baskası sürseydi muhtemelen 100 kere kaza yapmıştı sanırım gerçekten tanıdığım en iyi arkadan itiş sürenler biri acaip hakim oluyorben azda olsa baya yasasım arabada :)
hmmm dua Etsek kemik yağarmrmı ? acaba ? :alright::alright:
Maşallah nazar değmesin Adını kazıdı MSupra artık MSkY RB26 gelsin.
çok özel ve güzel bir araç gerçekten maşallah....
resimlerde çok güzel elinize sağlık....
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:: bravo::bravo::bravo::bravo:
alkışa değer bir araç.
yakından görmek lazım diyecem ama ,asıl yakından sesi dinlemek lazım.:icon_tup:
arabada tüm emegi gecenlere basta ismail abi olmak üzere emeklerinize saglık.ismail abi gercekten cok güzel bir gün yasattın finişe kadar yan giden bir araba :) tekrardan bilegine emegine saglık allah kaza bela vermesin nazar degmesin mest etti :)