Berkay eline sağlık kardeşim.. :)
Araçların hepsine maşallah.
Printable View
Berkay eline sağlık kardeşim.. :)
Araçların hepsine maşallah.
BP nin yeni sahibi arkadaş, istanbuldan sürekli roll koşan arabayı aldın götürdün izmire ne bir video ne bir duman gördük koştur şu aslanı uzun zamandır izlemedik fotolar iyide o araba allanmaya pullanmaya değil kesiciye dumana alışık videolar gelsin artık :)
Arabalara maşallah...
hepsi çok güzeller teşekkür ederiz maaşallah :)
eyvallah kardeşim :)
o arkadaş ben oluyorum :)
benım için bir arabanın sadece yürümesi yeterli değil görünüş olarakta ben burdayım demesi için çıtırdan bişeyler yapıyoruz çünkü ben bu arabayı günlük heryerde kullanıyorum;)
video olayına gelince de aslında bp burda da rahat durmuyor ama izmir istanbul gibi acımasız değil roll ve geçtin geçildin muhabbetlerinde, aile içinde kimseyi kırmayalım üzmeyelim diye unutuyoruz çoğu zaman video çekmeyi ama haklısın bir iki bişey paylaşsak fena olmaz çünkü ben insaflı oldukça daha yürümeden beni geçen insanlar var :)
vay amk :D kazasız belasız arkadaslar,hepsi birbirinden degerli araclar kıymetini bilin :)
Araçlara maşallah. 206 için ise bir tane GTI ön tampon lazım. Ön çıta siyah kalsın ama panjur beyaz olsun ya. :D Bide sol kapı ayarı bozuk. :D Jantlar güzel olmuş ama.
yorum yapan herkeze tsk ederim arkadaslar :) hafta sonu öyle bi anda can sıkıntısı tırmandık dağa tepeye ben baş agrısından ölüodum zaten berkay soalasun onada müdahale etti :p
Berkay kardesim ellerine sağlık paslaNdım diosun ama çatır çutur çekiosun o kadar yerlerde yuvarlandın falan :D saolasınn gif olanıda koyabilirsin benden yana sıkıntı yok ahahha artist sedan pampanın karizması sarsılır :hahaha:
vag diyince aklıma gelen kişilerdensin direk :)
kanka a3'ü canlı gördüm ilk defa çicek gibiymiş la 0 ayarında maşallah çok hoşuma gitti piyasa arabamız :D çekim falan yaparsanız haberin lan benden gizli iş dönmesin :cool:
benim hoşuma gidior ya böyle jdm özentim yok ama farklı durdu sevdim sıkılınca sökeriz pampiş ya :D saolasın
hepsine kocaman MAŞALLAHH
Vag lar her zamanki gibi güzel çıkmış :) 206 nın tampon siyah siyah hoş değil ama zaten beyaz olsada o dumanla kirlenip daha kötü durucak :)
araçlara maşallah :) eline sağlık berkay :D
Maşaallah hepsine çok güzeller:) Fotoğraflarda çok iyi eline sağlık.
Eline sağlık kardeşim.
Araçların hepsine ayrı ayrı Maşallah.
Cupra ve duman spec kalbimde :D
VMCupra mıı ? Ölümmm :D
vaganda hepsi ateş ediyor maşallah.. Cupra'ya hörmetler :D
Maşallah araçlara.... :)
tskkrler beyler :)
:) haha saolasın 106cı kardesmm
cuprada ellerinden öper :D
eyv başkann :)
Aletler sıkıntılı maşallah hepsine tek tek sedat yeni araç mi audi ?