abi orjinal farlar, jantları da gunmetal yapmalısın bence :) ve jantların üstünde ki pejo armaları sırıtıyor mu ne?..
maşallah abi.
Printable View
abi orjinal farlar, jantları da gunmetal yapmalısın bence :) ve jantların üstünde ki pejo armaları sırıtıyor mu ne?..
maşallah abi.
Maşallah Sinan abi Allah kaza bela vermesin :)
Cok tatlı bı albenısı var masallah kazasız belasız cezasız :)
Teşekkür ederim :)
Saol Melih :icon_tup:
Orjınal far alıyorum takıcam :) UU nun ufak kardeşi bu :D
OEM jant ekstra bir takım almayı düşünüyorum :) Teşekkür ederim :icon_tup:
Eyvallah :icon_tup:
Sırıtmadı çokta güzel oldu..Arabanın sağlığı açısından yükselttım :)
Saol Öndercim :)
Evet yavuz özdeşleşti gibi :D Orjınal far ve sıfır sisler alınacak :icon_tup:
Saol.Jantlar dediğin gibi gummetal olabilir :icon_tup: Logolar ise mukemmel oldu sırıtmıyor canlı görmen lazım :) OEM jantlarını alayım veririm boyaya :D
Teşekkür ederim..
Çok saol :icon_tup:
bağzı araçlar görüyorum okadar reimde canlıki tiril tiril.ormadan edemicem,gerçekten böyle tertemizmi aracınız...maşşallah
maşallah sinan kardeş çok iyi çıkmış
ilk gözüme batan jantlar oldu. alışılanındışında bi jant. mükemmel durmuş. maşallah.
Sinan abi Maşallah. Az önce İzmit konusunda da gördüm; MkII jantlarını çok yakıştırdım. En beğendiğim GTI'lardan birisi aracın.
Bir ara tanışalım; muhabbet edelim abi artık. Modelleri de getiririm.:)
H her zaman kı gıbı 4 4 lük masallah abı oem farla daha da guzel duracakdır.Bu farları satıcaksan alıcısı var pıyasada bulamadık bı senın arabanın ustunde var. Haa bide izmir meeting de logo cercevesı sıyahken logo daha guzel duruo. Boya yı yada folyoyu cıkarmıssın herhalde :)
Masallah yavruma
Teşekkür ederim saffet..Senın beyaz da ayrı bir güzel :icon_tup:
Jantlar çok ıyı oldu :) Pahalı ama değdi doğrusu..:DTeşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim serhat.Mutlaka tanışalım senın modellerı görünce bayılmasam iyidir :D
Benden de sana Maşallah yavrum :D
maşallah sinan'ım allah kaza bela vermesin her zamanki gibi 10 numara :)))
maşallah harika görünüyor
maşallah maşallah çok iyi duruyor başkan :) ama bi 3.5 yay tak bence yinede :)
Maşallah çok güzel yükseklik korkusu yok sanırım :D