Maşallah kazasız belasız binip gazlamak nasip olsun herşeyiyle dört dörtlük duruyor yürürünü sabırsızlıka bekliyorum
Fotoğraflar zaten yorumsuz İlke Eldeniz klasiği diyelim![]()
Maşallah kazasız belasız binip gazlamak nasip olsun herşeyiyle dört dörtlük duruyor yürürünü sabırsızlıka bekliyorum
Fotoğraflar zaten yorumsuz İlke Eldeniz klasiği diyelim![]()
arabaya soylenecek bır laf yok ama peak garage serdar usta ve ekıbının yaptıgı ıslere cok dıkkat edıyorum ımrenıyorum valla masallah bu kadar zevklı ve becerıklı usta nadır bulunur heralde
ademin beklediğine değmiş, kasa zaten çok etkileyici idi, motoru, bagaj bölümü, içi de çok sıkı olmuş. emeklerinize sağlık. kazasız belasız.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Artık Türkiyedeki çekimler o kadar başarılı ki sonuç ortada. Şu yabancı milletlerin başarılarını övüp durmayın onların bir çok başarısının arkasında Türklerin imzası var. Çekenede araç sahibinede helal olsun..
Keske mutevazi olsaymissinAracda cekimlerde muhtesem, masallah
![]()
Şimdi burda , " vay be hazırlıksız bıle bunlar cıktıysa ohoooo " demem mi lazım ?![]()
Ama hazırlık ortada, Sağlam techızat kurulmus tebrık ederım gercekten şahane çekimler olmuş. Ellerinize sağlık
Edit : Fotoğrafları HDR Formatı ıle mı cektınız ?
Aslında tamamen iyi niyetle yazmıştım,gerçekten makinamın şarjı çok azdı hafıza kartı doluydu.Çekim modu en düşük ayarlardaydı,flashın pilleri yoktu falan herşey fotoğraf çekmeme engel pozisyondaydı.Havanın ve aracın duruşu ile kurtardım sanırım.Ukalalık olarak algılanmasını istemem
![]()
TeamPASAOGLU
İzmir Yetkili Bayii
[QUOTE=hsyn_çvk;6366526]maşallah en beğendiğim evo'lardan allah kaza bela vermesin
resmi görünce anılarım depreştiilk s2000'imi alınca bende crown plaza'ya ve hatta aynı yere park ediodum tek arabalık ve mis gibi ama bi alt kata bırakabilirseniz daha iyi olur orda çok kuş oluyo ve kışın su buharı damlıyo yukarıdaki borulardan
[ 2005 ten berı uye adem garaja malesef araba ıslerı uzun surdu
şuana kadar gördüğüm en iddalı evosu gerek görünüş olsun gerek yürürü olsun harbi on numara allah nazarlardan saklasın.
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)