maşallah samet çok beğendiğim bir araba hippodrome un ortasında çeksen efsane olurmuş:icon_tup:
Printable View
maşallah samet çok beğendiğim bir araba hippodrome un ortasında çeksen efsane olurmuş:icon_tup:
çok güzel oldu samet maşallah.
ceza olmasa iyimiş
Çook güzel araç hocam.Takip ettim aracı swap yapılırken.Bu arada benden size küçük bir tavsiye.Şu kırmızı gibi olan sokak lambalarının altında çekim yapmanızı tavsiye ederim.Güzel çıkıyor.Araç süper ya süper.Benim gibi paçalık manyağı bir insan da olunca bayılmamak elde değil. :D
Sagol abi tesekkur ederim, bu sana kanit olsun :P
Sagolasin kardesim, aktardigin icinde sagol pc'ne, msnden full kalite olanlarida gonderebilirim bunlar cozunurlukleri dusurulmus fotolar tabi.
Istedigin zaman goruselim bulusalim kardesim, sonuclar eminim harika olacaktir. :)
(yari macro) 28 - 135 canon IS-USM ve 50D govde ile uzun pozlama yaptim kardesim. Tabiki guzel olurdu o sekildede, bir keresinde 50 mm sabit lens kullanarak denemistim, guzelde olmustu, ama burada mekana onem verdigim icin, ozellikle mekani vurgulamak istedigimden blur vermedim. :)
Gerçekten Çok Çok İyi Allah Kaza Bela Vermesin Ön Maske Sökülüp Lip'i Daha Farklı Üstündekine Göre İnce Bir Lip Takılıp ve ( ORJİNAL VTEC JANTI ) Noktayı Koyarsanız... Tekrar Tekrar MAŞALLAh.
Maaşallah. Emeğinize sağlık.
Eleştiri kabul ederseniz bir kaç öneride bulunacağım.
Ön eklerin duruşu hiç hoş değil onlara bir el atsan iyi olur lip altına lip takmak garip olmuş.
Arka tarafta da iç gıcıklayıcı logonun büyük olması ve diğer yazılar kötü bir kombinasyon oluşturmuş hepsi farklı modellerin. sadece vtec kalsa çok daha şık ve güzel olur.
Koskocaman Maşallah Sametim. FZG harika çıkmış karelerde. Cezada tuzu biberi gibi olmuş. Allah beterinden saklasın.
Masallah kardesim begendim.
kanka çok iyi beh !
41 kere maşallah.
Lip üstüne lip olayını ben çok beğendim beğenmeyen çoğubnluğun aksine
maşallah arabaya dicek bi şey sadece o astra h lipi sökülmesi taraftarıyım arabanın kailtesine çizik atmış
samet abi cidden cok guzel duruyor nazar degmesin yavruya bol bol vtec acmalar abi :D
Maşallah..
maşallah güzel kareler çıkmış
Maşallah kardeşim cok güzel.
maşallah sametim kazasız belasız...
ceza da nazarlık olsun..
Sagol Caner abi tesekkur ederim, en yakin zamanda bulusalim.
Aynen ama islem yapmadan olmadi kardesim. :)
Sagolasin levent, allah kimseye kaza bela vermesin kardesim.
Tesekkurler Melii abicim, sagolasin..
samet süpersin harika resimler.allah nazardan saklasın..birde balık gözü mercek ile hareketli resim denemelisin.
maşşalh çok başarılı kazasızbelasız
ceza olayını yeni fark ettim ya, benim neden kaçak gezdiğimi anlamışsındır kanka şimdi :)
bende senle olsaydım orda düşün aracım bağlancaktı :(
ama bikaç kare çekelim artık h.içi mesaj atarım sana.
ceza olayı içinde arabasız şekilde senle şişli de ki karakola gidelim ruhsatınla söktüm deyip düşümünü yapın diyelim ben teg'de öyle yaptım. egzos muayenem yoktu dedim geçirdi. sakın sökmeyle filan uğraşma.