Çok iyi maşallah![]()
son nokta olmuş ama lip değişse corsalara takılan ewo lip tarzı bişey olsa tek olur maşallh kazsız belasız
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Çok çok güzel olmuş maşallah. Bence bu kadar kaliteli arabaya öyle ucuz lip yakışmamış. Tek olumsuz görüşüm bu![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah çok güzel araç
maşallah çekimler 10 numara
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Kazasız belasız maşallah araç çok güzel duruyo fakat bende herkes gıbı lıpı sevmedım çok Basıt kalmış bence orijinal lıpını alabılırsın votex bıraz pahalı ama ıddalı eğer lıp alırsanızda plakayı kesınlıkle takın çünkü arabanın onu çok uzun duruyo lıplı halıyle en azından ben öyle yapmıştım. Far karartmayıda kesınlıkle sokun onun dışında on numara. Bıde kafayı lastık ıcıne soksan of dıyorum![]()
34 HH 9458
MK6 JETTA
kocaman massaalhhh .. lıp konsunda herkesle hem fıkırım yanlız dodıklerde daha kucuk dusunulebılırddı ....
jantları daha bi ayrıntılı çekseydiniz keşke vossen galibamaşallah araca kazasız belasız mk6 jettalar başka bi dünya
![]()
İçi de dışı da harika ama iç döşemesi çok profesyonel.
Nedir bunun maliyeti? Gizli degilse özelden ya da burdan fiyatı söyler misiniz?
tşk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)