sARI m3 un dedınmı benım ıcın olay bıter:) super super:)
Printable View
sARI m3 un dedınmı benım ıcın olay bıter:) super super:)
sen değiştirmişsin bende değiştireyim gerçi kendinle çelişiosun bu değişiklikle ayrı mesele :) kendimi ifade etmekte kullandığım kelimeler ne küfür içerir ne birşey kro bir tarzdır bana göre o tarza denk gelmiştir ondan yazmışımdır. Okumak cehaleti alır eşşeklik bakidir atasözünü diyince stage 5 cosworth geldi benim aklıma da :) stage 5 mi hala yoksa 6 veya 7 oldu mu?
sizin sıralamanız vardı JUL ailesi olarak orda 3.25 var oda yetmezse SUBARU muz var o da yetmezse R6 var yazıyodu yanlış mı hatırlıyorum :)
efet yanlış hatırlıyosun o sıralama 2 sene onceydi :) ve ozaman m3 yokdu şimdiki sıralamayı yazmayada gerek yok :)
istihbaratlara göre ben yazayım sıralamayı :)
m3 + f430 + r1 + hayabusa :D
sıralamanın en üstünde ne var çok merak ettim :)
m3un rengı gzl masalla dıelm ama bı bbs ch ıstıyosankı
cok guzel cekimler
logonuzun ustunu niye karalıyosunuz artık?
Masallah :)
Bence de Shootmyride karalamak anlamsız...
stage 5-6-7 cosworth isteseniz oluo yani? :D
Kim daha uzağa işedi bellimi. ??????
fotolar için teşekkürler. bi arkadaş sayısaldan bahsetmiş. geçen hafta devretmiş. bu hafta 4-5 milyon ytl olur. çökmek lazım :D :D :D
ben bu ı-hanns ı tanımam etmem ama sevmem
jul ailesinden de pek haz almam forumalrda cok giderleri var hareketleri yoktu
ama aracları 10 numara jantlar falan lafa gerek yok Tr deki en temiz E-46 m3 o adamlarda
Allah kaza bela vermesin ....
miniks arac yorumun için tşk ederim fakat kimseye giderimiz falan olmadı olmazda ;) ne senin bizim sevgimize nede bizim senin sevgine ihtiyacımız var insanlar sevilir yaradandan ötürü ;)
jul ailesi nedir abi mafyamısınız.