Type r ile M6 ayıran da BİZ...( miniksler ve Kardeşleri)
206 ile Sierra Gecen de BİZ...
Msupra İle Hayabusa Gecen de BİZ...
Boş Yolda Kadran Videosu Çeken de SİZ....
Type r ile M6 ayıran da BİZ...( miniksler ve Kardeşleri)
206 ile Sierra Gecen de BİZ...
Msupra İle Hayabusa Gecen de BİZ...
Boş Yolda Kadran Videosu Çeken de SİZ....
jul team valla herkez sizden çekmiş.yonjada harbiden herkezin önüne jul çıkıodu dostum biraz abartmışsınız.ama milleti fazla boğmayın o makinalardan daha güzelleride var daha hızlılarıda. araçlarınız güzelmiş güle güle kullanın.
Bakmadan usta olunsaydı, kediler kasap olurdu.
jul rating almadı techturkeyde yonjada aldıgı kadar
eski konuyu okumak zevkli oldu
n guzel yazmis dikkatimi cekti bi guncellos importante patlatiyim dedim..okumasi gerken insanlar cikabilir belki...khan;
ben bu tip konularda arada kalmayı sevmiyorum yazmıyorum da ama yine tutamadım kendimi;
araba silah gibidir. bir onu tasımasını bilenler vardır zırt pırt dandun saga sola sıkmazlar onlar, ama gerekirse diye herzaman yaglı bakımlı tutarlar.
bir de bilmeyenler vardır her dakika dugunde solende kafayı cekince teksas tommiks gibi saga sola sıkarlar, yaglamaz bakmazlar iste bu adamların da silahları bir gun gerekirse patlamaz.
sonuc: eger araban yurumuyorsa, su nedenle bu nedenle, forumlara girip saga sola yazmıyacaksın, soyle gider boyle yurur diye ve hatta hep aynı konu donuyor o araba ile deneme yapmıyacaksın; eger yaparsanda arızalıydı soyle boyle demiyeceksin.
konuyla ilgili yorumum fotograflar gzuel...
- K -
________
Dr.Ecu
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ofsetli jant bir tarzdır, başta Almanlar olamlak üzere avrupalılar bu tip jantları tercih eder.
Ben bütün otomobillere yakıştırırım, imkanım olduğundan Cupra'ya da önde 7.5J arkada 9J Keskin KT4 koymayı düşünüyorum.
Kıroluk vs demek büyük terbiyesizlik olduğu gibi saygısızlıktır... Bir otomobili parasını verip satın alan bir insanın istediği jantı parasını kendisi vererek takma hakkı da vardır.
Eski E46 cabrio JUL u de hatırlıyorum Yen M3 lerini de geçenlerde bir haftasonu gecesi Kızıltoprak BP benzincide parh kalinde gördüm, Plakayı gördüğümde fazla bakınmama gerek kalmadı, araçlarına zevkli uygulamalar yaptıklarını düşünüyorum. Yeni e46 M3'ünüz hayırlı olsun...
bos muhabbetlere sarmissiniz yine . Berk in konusu nie xxx edilio onu anlamdim ? bizene juldan ailesinden ? burasi aile cay bahceside diil . dolu bi muhabbet olsa neyse. konunun disina zaten cikilmis bundan sonra " konu disi post " atilmazsa sevinirim . saygisizlik olur konuyu acan arkadasa .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)