cola cekirdek hazırda bekliyorduk :D
@berkay senin jedeme olmaz pampa
Printable View
cola cekirdek hazırda bekliyorduk :D
@berkay senin jedeme olmaz pampa
bi drift car alıyım ben orta olsun
Beyaz Show ağır bastı sanki :)
tamda gecenin hit konusu olur diye girdim 5 kişi okuyo yazısını görünce hüsrana uğradım
http://cars-desktop.com/walls/old_ca...per-normal.jpg
rat style burdan feyzalınmış sanırım :)
iş yapmadı bu konu :D
bu konu patlar :D ama elinde :D
hey dostum bu fikir bi harikaa
"tasarım öncesi/sonrası" çizim ve fotoğrafların yılları da modelleri de farklı :icon_wack
:ofk:ya arkadaş anlamıyorum ben:beuj:, elin oğlu chip foose, Overhaulin de çizim yapar millet (buna bende dahil) hayran hayran bakar.neden bende böyle birşey yapmayayım, ufaktan ufaktan başlayıp geliştirmeyeyim diye düşünüp konu açarım, millet dalgasını geçer:Deli:. tamam kabul ediyorum; bende, ne o adam kadar büyük yetenek var, nede kullandığı bi dünya çizim araç gereçleri, elimde bulunan 6 tane kalem 1 silgi birde kalem traş topu topu, kendi çapımda ufak tefek çalışmalar.neden bukadar tepki topladım, alay konusu oldum, buna bir anlam veremedim.bu başlık altında yapmayı planladığım tüm projelerimi vede fikirlerimi paylaşmaktan vazgeçiyorum.yöneticiler açtığım bu konuyu kilitler veya da yayından kaldırırsa çok memnun olurum:ofk:.
Hot rod tospaga senin cizimin degil , cekilmis bir fotografi print edip ustten kopya teknigiyle karakalem cizmissin . O tospaga cekici ustunde ayni kopyaladigin poz sekliyle bu sitede paylasildi zaten.Bumu senin tasarimciligin ?