User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
107 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yusuf_200 SX

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben özellikle Tolga kardeşimin çektiği fotoğraflarda gördüğüm eksikleri söylüyorum, bazen şaka yoluyla söylüyorum. Kızıyorsa bir daha yapmam ayrı konu. Ama, şurada, Mu_Project, Özgür ve Tolga düzeltilecek yanları özellikle de şöyle yapsaydın demeden açılar iyi olmamış demesi bana mantıklı gelmedi.
    Düne kadar Tolga inatla çektiği araçlara sağda solda ne kadar boru, direk varsa saplayıp çekiyordu. Ben de inatla daha iyi kareler çekmesi için eksilerini söylüyordum. Görüyorum ki herkes usta kesilmiş. Bir açıdır gidiyor.
    Açı, açı... Yataya göre mi, dikeye göre mi ?

Arkadaşlar, bu çekimde özellikle Yusuf abimin içine sineceği tarzda kareler çekmeye gayret gösterdim. Yani, ben veya başkası değil araç sahibi beğensin diye uğraştım. Tamamen bana bırakmasını istemedim, üstelik ışığın kaçmaması için sadece 30 dakikamız vardı. Yusuf abime ve Mustafa'ya ayrı ayrı değişik yerlerde ve zamanlarda çekimler yapmaya devam edeceğim.

P.S : Tolga'cığım, bir dahaki çekime sende gel, beğendiğin açıları bana göster ...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben özellikle Tolga kardeşimin çektiği fotoğraflarda gördüğüm eksikleri söylüyorum, bazen şaka yoluyla söylüyorum. Kızıyorsa bir daha yapmam ayrı konu. Ama, şurada, Mu_Project, Özgür ve Tolga düzeltilecek yanları özellikle de şöyle yapsaydın demeden açılar iyi olmamış demesi bana mantıklı gelmedi.
    Düne kadar Tolga inatla çektiği araçlara sağda solda ne kadar boru, direk varsa saplayıp çekiyordu. Ben de inatla daha iyi kareler çekmesi için eksilerini söylüyordum. Görüyorum ki herkes usta kesilmiş. Bir açıdır gidiyor.

Arkadaşlar, bu çekimde özellikle Yusuf abimin içine sineceği tarzda kareler çekmeye gayret gösterdim. Yani, ben veya başkası değil araç sahibi beğensin diye uğraştım. Tamamen bana bırakmasını istemedim, üstelik ışığın kaçmaması için sadece 30 dakikamız vardı. Yusuf abime ve Mustafa'ya ayrı ayrı değişik yerlerde ve zamanlarda çekimler yapmaya devam edeceğim.

P.S : Tolga'cığım, bir dahaki çekime sende gel, beğendiğin açıları bana göster ...

oke anlıyorum cevap yazma geregi duydun ama bence kime ne solemek istiyorsan PM yolla konuyu şişirmek mantıklı olmaz ki dimi ama ... haksızsız demiyorum yanlız mesajınla haklısında demiyorum ben ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    elestriye acik diilsen paylasma o zaman.
    sen bana hatalarımı sölediğin zaman paragraflamı cvp veriorum.medeni şekilde danışıorums
    "Wagen"thusiast

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1 ben oncelikle usta felan deilim . yorum yapmak icin bir sifata burunmeyede gerek yok acikcasi . burasi forum , foruma yorum yapilsin diye konu acilmis ..
    2 mantiksiz gelen nedir onu anlamadim ..
    3 benim cektigim pozlar ortada ustalik felan yok . burda tolgada ozgurde ustayim dicek insanlar deiller. kaldiramiorsan yorumlari , konu acmamak daha mantikli bence . ha yaptigimiz yorumlar da agir bir elestri yok . ben aci lar daha gusel olsa detaylarin ortaya cikacagini belirtmek istedim . onden cektigin pozda far cooler ve lastik desenleri belli oluyor . bir detay goze hos gelen bi goruntu yok malesef. sen kendini usta olarak gorebiliyor olabilirsin belki ama , cekimlerinde surekli bir aci bozuklugu mevcut assagidaki evoda belli . ha bu benim sahsi yorumum . bunu art bi niyetle yazmadigimida belirteyim .

kimse art niyetli yorum yapmiyor sana ama dedigim gibi kaldiramiorsan , paylasmazsin olur biter .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

internet ortamında hersey bi farklı algılanır mimik olmayan yuzyuze konusulmıyan bi ortamda buda gaaayet dogaldır hırs kevga vb seyler butur ortamlarda bos ıslerdir ...
    resimler atılır yorumlar olur normal bunlar alınmaca gucenmece yapıcaksak yazmayalım hıcbır konuya dimi olumlu algılandıgı surece yapılan olumlu olumsuz elestiri ozaman forum amacına ulasmıs demektir ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elestriye acik diilsen paylasma o zaman.
    sen bana hatalarımı sölediğin zaman paragraflamı cvp veriorum.medeni şekilde danışıorums
    Tolga'cığım; açı bozuk ne demek. Şu açıdan çekince tekerlek deseni gözükmüş desen ha eyvallah diyeceğim. Ben eleştiriye açığım. Usta değilim. Yapıcı eleştirilere açığım. (Az önce belirttiğim gibi, veya benim sana yaptığım gibi)
    Gördüğünüz eksiği açık şekilde yazsanız eyvallah diyeceğim. Ama, yazmıyorsunuz ve açı bozuk diyerek mesaj atıyorsunuz. Bu mudur yapıcı eleştiri. İlk 3 foto'da şu eksiklikler var, şunda şu var bunda bu var yazsanız elinize mi yapışır. Art niyetlisiniz demedim; ama kısacık yazıp bırakıp gitmenizden ne yazık ki öyle algılanıyor.
    Şurada özellikle senin ve M_project'in çektiği (Mustafa'mıydı ? ) fotoğraflara bakıyorum. Neyse, ağzınızdan cımbızla lafları aldım ama açıdan kastın ne olduğunu nihayet M_project sağolsun ayrıntılı bir şekilde anltamış. Eyvallah.
    Lastik deseni ve noise konusunda haklısınız; her ikiside ne yazık ki gözümden kaçtı ama çektiğimi buraya koymak istedim ki birinizde çıkıp yapıcı yönde ve ayrıntılı şekilde beni eleştirsin.

Grs91
    Misafir
    ya kardesim nooluyor anlamıyorum memleket soruu yaptınız.. kımse not almıcak bu fotolardan niye kırıp üzüyorsunuz kenıdnızı.. Amaç yusuf abinin arabasının bir iki güzel fotosu olsun.. Sanki çıkışta foto sınavı varda bu kadar birbirnize laf söylüyorsunuz. Bence biraz daha sakin olun daha rahat anlaşırsınız.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alala ben bidaa bakim şu fotolara bizim aldığımız altın cerceve kurallarına göre felan Yapmayın baylar önemli olan araba kırmayın birbirinizi. Biz burda yıllanmıs kameramanlarla bile yanlış açılar verioruz
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotokritik
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AHahah tam foto kritik oldu hemde.
    Arkadaşlar bana kalırsa ışığı , noise'ı hatta kadrajı tartışabilirsiniz ama açıları tartışmak bana biraz ters geliyor. Herkesin tarzı zevki farklıdır sonuçta. Aksi taktirde hepimizin çektiği fotoğraflar aynı olurdu zaten.

İşte bu yüzden biz , hepimiz Tolgadan iyi fotoğraf çekiyoruz.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiii kavgada söylenmez Abi direk yüzüne vurmasaydın keske
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ahahah mechanixin son cümle bitirdi

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    polarizen çatlasın
    "Wagen"thusiast

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinize saglık öncelikle...

Bana mekan biraz sönük geldi, istanbulda kesfedilmemis cok cok güzel yerler var.

200sx de masallahı var ama s14a dısında sevemiyorum nedense
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz istanbulda mekan bulamıyorsunuz ben ne yapayım
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tolga'cığım; açı bozuk ne demek. Şu açıdan çekince tekerlek deseni gözükmüş desen ha eyvallah diyeceğim. Ben eleştiriye açığım. Usta değilim. Yapıcı eleştirilere açığım. (Az önce belirttiğim gibi, veya benim sana yaptığım gibi)
    Gördüğünüz eksiği açık şekilde yazsanız eyvallah diyeceğim. Ama, yazmıyorsunuz ve açı bozuk diyerek mesaj atıyorsunuz. Bu mudur yapıcı eleştiri. İlk 3 foto'da şu eksiklikler var, şunda şu var bunda bu var yazsanız elinize mi yapışır. Art niyetlisiniz demedim; ama kısacık yazıp bırakıp gitmenizden ne yazık ki öyle algılanıyor.
    Şurada özellikle senin ve M_project'in çektiği (Mustafa'mıydı ? ) fotoğraflara bakıyorum. Neyse, ağzınızdan cımbızla lafları aldım ama açıdan kastın ne olduğunu nihayet M_project sağolsun ayrıntılı bir şekilde anltamış. Eyvallah.
    Lastik deseni ve noise konusunda haklısınız; her ikiside ne yazık ki gözümden kaçtı ama çektiğimi buraya koymak istedim ki birinizde çıkıp yapıcı yönde ve ayrıntılı şekilde beni eleştirsin.
    adimi biliyorsun hakan zaten ?? subaru forumunda kendi nickim var . ayrica benim cektigim pozlara bak , istedigin yorumuda yap cnk ben amator bile deilim sadece olesine cekiorum okadar . ekipmanin var yetenegin var biraz saga sola kaysan cok gusel kareler cikaricaksin ama olay oldu
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Grs91
    Misafir
    o değilde şu araba fotolarını çeken herkes çapraz yapıo makineyi öyle çekiyor böyle kadraj bi capraz falan duruo, yaw o poz cok baydı yapmayın artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adimi biliyorsun hakan zaten ?? subaru forumunda kendi nickim var . ayrica benim cektigim pozlara bak , istedigin yorumuda yap cnk ben amator bile deilim sadece olesine cekiorum okadar . ekipmanin var yetenegin var biraz saga sola kaysan cok gusel kareler cikaricaksin ama olay oldu
    Mustafa, ben senin çektiğin fotoğrafları keyifle izliyorum. Bende bir halt değilim; bugüne kadar otomobil dışında yelken yarışları ile ilgili bir kaç kare fotoğraf dergilere kapak oldu. Bir uçak fotoğrafım da İngiltere'de takvime alındı. Ivır zıvır portre fotoğraflarım var başkada bir halt yok. Taktım kafayı sadece otomobil fotoğrafı çekeceğim diye
    Yukarıda yazdığın tarzda yani yapıcı yönde eleştirilere çok açığım ama en başta yazdığın gibi yazınca hatta bu duruma Özgür +1 diyerek, Tolga'cığım da sente ayarın kaçmış diyerek katılınca resmen demoralize oldum
    Kimseye kızdığım ettiğim yok; uzatmaya ve gereksiz gerginlik yaratmaya da niyetim yok. Açık açık yazın, o zaman canım feda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz istanbulda mekan bulamıyorsunuz ben ne yapayım
    Buluyoruz da, bulduğumuz yerde biraz mesafe olarak uzak kaçıyor. Bir daha ki çekimde başka yerlerde çekeceğiz. ( Tolga, Özgür ve Yiğit'de katılırlar ...)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)