great photos![]()
çekimleriniz çok başarılı fakat imzanızı her fotoda farklı yerde cok dıkkat cekıyor sabıt bıt yer ve daha sade bı ımza tercıh etsenız daha guzel olabılır
elbette çekimler çok güzel ama, mekanlar daha da güzel, elinize sağlık çok güzel kareler çıkmış ortaya, komposizyonlar çok başarılı![]()
Yayları koy,paslaşalım kanka
teşekkürler,imzayı kendi zevkime göre seçtim, görünür yere koymamın sebebi ise, her fotoğrafın bir sahibi olmalı bence, bende görünebilen yerlere koyuyorum
Çekim konusunda en çok özen gösteriğim noktalardan biri de mekan ve kompozisyon gözden kaçmamış olması sevindiriciArabaya göre mekan seçiyorum, araçla mekanın bütün olması önemli
çok teşekkürler
Çekimler 10numara. Elinize saglık
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
görsel zevkin çok güzel bence herkesin yakalayamıyacağı karaler ve düşünemiyeceği pozlar buluyorsun...![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
özkan düğün nişan sünnetözel günlerdede çekim yapıyorsan özellikle düğün ve nişan için söylüyorum bu karelerdende koyarsan güzel fikirlerini bizimle paylaşırsan bizlerde fikir edinmiş oluruz tşkler