Maşallah jantlar çok iyi olmuş :)
Printable View
Maşallah jantlar çok iyi olmuş :)
Dikkat et jantlara bir şey olmasın abi :D
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...48368979_n.jpg
eyw :)
uuu :D o günden beri yıkamıolar heralde douş bugün gördüm arabayıda :D
Lastikler 205-40-17 beyler.
Arabada 5 cm red eagle marka yaylar var. Sertlik olarak kıyaslama yapmak gerekirse omp ayarında sert. Yol tutuş olarakta gayet tatminkar. Piyasadaki çoğu araca göre mevcut. Fiyatları çok daha uygun. Temini konusunda da yardımcı olurum.
Maşallah çok güzel görünüyor, daha iyisi zor bulunur.
Harbiden çok iyi olmuş araç, maşallah kazasız belasız.
maşallah emrah çok iyi bi seçim olmuş jantlar :)
tymu seninde elinde saglık
Acil şifalar şimdiden geçmiş olsun
harika olmuş...orjinal body kit e süper gitmiş jantlar...polom olsa aynısını copy paste ederdim :D
şu jantlar az biraz ofsetli olaymış daha da güzel olurmuş ''Csl jant'' gibi.aracınıza maşallah
herkese çok teşekkürler :)
Emrah abicim jantlar cok guzel olmus bayildim. Allah kaza bela vermesin masallah
1.2 tdi diğer araçlar gibi performans konusunda güldürmese de pompaya yaklaştıktan sonra gösterdiği menzille baya tebessüm ettiriyo. :D Gayet de şık olmuş 17lerle. :)
maşallahh tymu ellerıne saglık kardesım :)
Masallah kuzen kazasiz belasiz:icon_tup:
jantlarla rengi harika olmuş
güle güle kullanın
Maşallah.Çok yakışmış jantlar.
Yaws arkdasss Tymu bi çekmedin şu 205 ii :D Dayım şahane oldu polo gerçekten güle güle kullan ;)
Çok güzel olmuş maşallah jant ve, rengi nokta olmuş.
Kazasız belasız sürüşler.
herkese teşekkürler :) dayımmm 205i çekelim yaw
bU KASA POLOLAR ÇOK HOŞUMA GİDİYOR , TÜM JENERASYONLAR ARASINDA KÜLT OLMAYA ADAY BENCE.Aracınızada maşallah , kazasız belasız.
Maşallah geçen gün canlı gördüm çok yakışmış. Sade ve şık duruyor. Yavaş yavaş büyütüyorsun 18'e geçersen de bundan tak ;)
http://imageshack.us/a/img833/6430/dsc03366pw.jpg
Maşallah , kazasız belasız kullan,
Beyaz olanda çok güzel ama bence o yeni jantlarla 5 kapı olmasına ragmen araç beyazdan daha güzel görünüyor.
Jantlar ezmiş
Maşallah
teşekkürler, dou kardeşimin renk seçimi ve boyaması iyi işler ortaya çıkardı. kendisine teşekkür ediyorum
bakiim, valla olmuş :D
Emrah sen bu işi biliyon başka söze gerek yok :)
Maşallah gerçekten çok güzel olmuş renk uyumu ve görüntü acayip hoşuma gitti:)
golfede fena oluyo bu jantlar poloyada çok ciks olmuş hayırlı olsun..
Maşaallah 10 numara duruyor.Jantların boya kodunu pm alabilirmiyim ?
jantlar gerçekten çok iyi olmuş maşallah tampon ekleri orjinal mi siz mi taktırdınız çok iyi durmuş bambaşka bi hava katmış
hayirli olsun emrah ;)
:icon_tup::icon_tup:
Ellerine Sağlık