aynen çok diri ve temiz bir araç mustafa abide garajda saklıyor hafta sonları keyfi biniyor yarıştıgını bile görmedim
aynen çok diri ve temiz bir araç mustafa abide garajda saklıyor hafta sonları keyfi biniyor yarıştıgını bile görmedim
Bunlarda benden... Forumdaki adıyla ''Meethot'' abimin araçları 20 AE 399
![]()
Honda arabaları eşsiz kişilik sahibi olmalıdır, sadece kabiliyetli sürücüler için değil..Akılda kalıcı bir şekilde sürücünün becerilerine göre reaksiyon verebilmelidir. -Soichiro HONDA
Türkiye'de eşi az bulunan Beyaz HB Vti | AE 399 | Kendisine saygılarımı sunuyorum çok sevdiğim bi abimdir.
![]()
Honda arabaları eşsiz kişilik sahibi olmalıdır, sadece kabiliyetli sürücüler için değil..Akılda kalıcı bir şekilde sürücünün becerilerine göre reaksiyon verebilmelidir. -Soichiro HONDA
1-2 yıl kadar oluyor. Gece canım sıkkındı petrole arabamı yıkamaya gitmiştim, o sıra Mithat abide vti'ı yıkamaya gelmişti. Araç yıkarken tanıştık sohbet derken, dayanamadım bi tur dönüp gelebilir miyiz demiştim, oda kırmadı sağolsunGüzel bi yürür vardı aracının
![]()
Teşekkür ederim integralarimiz guzeldir![]()
araçların hepside birbirinden güzel maşallah
ahmet aklam abimizin garajındaki crx leri göremedim
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Birde bilinçli modifiye edilse. Fiber yigini olmasa
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Edirnedeki Crx'i kim aldı geldi la
Crx toplayan Ahmet bey o kadar arabayı müzelik duruma getirme imkanı varken saçma sapan fiber yığını hale getiriyor çok yazık çok...
Edeple gelen, lütufla gider.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)