Olum bizim mahallede falan yok mu? :D Apo bulur kesin :D
Printable View
Ben cok heycanliyim.bsey olmasin bana :D hemsirede cagirin.hazirda bulunsun :D
mangalın sıkıntı olur ama dedim ya 400 lira bir destek lazım ben onu bulabilirim. restoranlar derneği var o dernekte üyeyim. ayrıyetten lokantam var zaten. oraya bir tüp bir döner ocağı tamamdır işte :)
maliyeti yok denecek kadar az onuda toparlarım sanırım.
yakacaz ortalığı maganda mangalı seni çağırıyor
valla bu sefer kamu çarpar bizi :)
benim araba bol bol dumanlı acaba cgipli dizelleri toplayıp duman altımı yapsak
Araba olsaydı izmiten kalkıp gelirdim :D:D ateş sizi çağrıyo yerine maganda sizi çağrıyo diye pankart yapsanız daha iyi ve dikkat çekici olmazmı bide nolur video çekin gidemeyenler için :)
s.özeren konuyu okuyor bakalım kendisi orda olucak mı :D
mangal işinde direk alırlar , anca e-5 üzerindeki kaldırımda olursa bi nebze gelmeleri gecikir
mc in içindeki asfalt a girdiğin anda güvenliği , polisi damlar hemen o iş sıkıntıya bağlar
en güzeli full stock arabalarla içeriyi karıştırmak :)
Maksat arabasiz kalabalik yapmak haci.ne kadr cok arkdsnz warsa cagirin :D
Arabalari baska yere cekicZ. Ayak ustu kalabalik lazim bize :D
Facede bi etknlik lazim aslnda.siteye takilmayanlarda orda gorup etkinlige katilsnlar die :))
ozaman karar verelim araçları migrosa park edelim orada hiç bir şekilde sıkıntı yok park yeri başka bir yer istersenizde bulurum size merterde sıkıntı olmaz ama en güzeli migros otoparkı.
sonrada herkes pijama ve terlikleri giyecek.
herkese yarım ekmek içi boş misali :)
video ve foto çekimi bide medyayı çağdık mı tamamdır.
burada ne kadar kalabalık olursak okadar iyi olacak bütün masalarını doldurmamız lazım
magandalığa devam yani,
Bende ordayım yanıma alabildiğim kadar arkadaş alıcam güzel olacak bu iş :D
tükkanın önünde bir de harlem shake klibi çekin, pijamalı ekmekli... çok güldüm... tam olsun :D
Onur resimdede çok şeker çıkmışsınız kanka :D