Felaket bişey bu ama Maşallah :)
Printable View
Felaket bişey bu ama Maşallah :)
maşallah değeri ülkemizde bilinmeyen çok güzel bi araç..marşpiyel biraz kaba duruyor malesef :(
aynen Ertuğcum katılıyorum sana,,ne yazıkki büyük motor çok benzin bol bol vergi bu tip araçları tarihin sayfalarına hızla gömdü :)
fotoraflar güzel olmuş,,,aracada maaşallah diyelim,,,ancak daha orjinal olabilir bence bu hali GTS den uzaklaşmış,,,ön ve arka tampon 1.6 tamponu mesela ,,yine ön farlar kuvvet ihtimal yan sanayi,,marşpiyelleri herkes belirtmiş zaten ama tabi dediğiniz gibi zevk meselesi,,,jantlarda Omega jantı sanırım ;) onlarda GTS yada vectra OPC olabilir diye aklımdan ilk geçenler olarak sölemek istedim :)
kanka eline sağlık bende marşpiyele takılanlardanım :)
2. foto süper
marşpiyel dışında maşallah :) renk çok iyi özellikle...
Allah kaza bela vermesin, sesi çok tatlıdır bunun :)
marşbiyel, jant, park sensörü...
ben değenmedim şahsen
Görkem abiye katılıyorum. Rengi çok güzel çokta özel bi araç ama göz tırmalayan çok şey var.
Marşpiyel çok kaba ve ön-arka tamponda ek olmadığından göze batıyor. Onun dışında çok iyi maşaallah...
Teşekkürler :)
Kanka teşekkür ederim :)
Allah razı olsun, cümlemize kazasız, belasız :)
Teşekkürler, araç daha çok yeni, zamanla düzelecek :)
Teşekkürler abi :)
Görkem abi kafamızdaki şeyleri yazmışın, araç henüz çok yeni,
ilk mesajımdada belirttiğim gibi arkadaşım opel yedek parçacısı,
zamanla düzelecek, jantlar orjinal omega jantı, bu jantlar yüzünden nerdeyse pazarlığı bozuyordu :D bu sebeple değiştireceğini sanmıyorum ama şuan üzerinde kışlık lastikler var,
daha ince yanaklı lastikler takılacak :)
fotoğraflarla ilgili yorumun içinde ayrıca çok teşekkür ederim abi :)
masallah çok iyi cigeri.
maşallah renk ve araç süper
Süper bir araçmış.
evet anladım tabiki araçları ilk aldığımızda eksikleri illaki oluyor,, ben sadece izlenicek yol hakkında bi seçenek sundum :icon_tup: zaten araç sahibide parçacı ise kolay bi şekilde aracı çok daha iyi hale getiricektir,,bu arada aslında jantlar yakışmamış değil beğendim hatta üstüne bide şöle 3.5cm bir yayla kararında basılırsa ve dediğin gibi ince yanak lastikle çok başka durur ...
Marspiyerleri görmezden geliyorum. Araca maşallah. ..