maşallah ustam allah kaza bela vermesin benımde yakında laci çıkıcak nasıl bir parta cila kullandın yada kullandılar bu şekilde parlıyor arabanın boyası :)
Printable View
maşallah ustam allah kaza bela vermesin benımde yakında laci çıkıcak nasıl bir parta cila kullandın yada kullandılar bu şekilde parlıyor arabanın boyası :)
maşallah çok temiz
herkeze teker teker teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğinize sevindim:)
ben ilk gördüğümde boyasına aşık olmuştum resmen araç önceki sahibinden renault servisinde boyanmış açıkcası çok pasta cila görmemiş ama temiz bakılmıştı bende aldığımdan beri sürekli cilalı oto şampuanı ve meguiars cila atıyorum:)
MaşAllah. :)
Ali hayırlı olsun kardeşim. :icon_tup:
Sana Honda ayrı yakışıyor, kazasız belasız kullan.. ;)
Çok güzel duruyor maşallahhh :)
jantlar bomba :)
Maşallah Kanka ok gibi. Kazasız Belasız...
masallah ***** sitede takip ettğim si'lardan birisi :)
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar :)
Çok düzgün duruyor,maşallah.
Maşallah çok temizz :)
hocam sizi 3-4 ay önce dokuz eylül hastanesi önünde giderken gördüm ışıklarda yanyana durmuştuk :) selamlar :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/43/yqns.jpg
41 kere maşallah lacivert eg yi hiç sevmem ama bu araç bambaşka duruyor.herşey yerli yerinde.içine ekleme yapılabilir.
maşallah kardeşim sürekli takip ettiğim ve baktığım bi araçtı bi ara almayada niyetlendim Ali Öncel'in araba sanırım bu ama nasip olmadı allah kazadan beladan uzak tutsun inşallah tekerine yaş değmesin...
Konu biraz hortlamis :) araci yeni sattim yinede saolun beyler cumlemize kazasiz belasiz insallah..
masallah temiz gözüküyor..
kazasiz belasız..
Çok Çok diri ve yakışıklı duruyor
2-3 gün evvel bornova ege çarşının 50 mt ilersnde park halindeydi sabahın erken saatlerinde gercekten cok diri duruyor yeni sahibinede hayırlı olsun ozaman:)
Arkadaşlar yeni bir araç alacağımızdan dolayı araç satılıktır. Tekrardan konu açmak istemedim hali hazırda aracın konusu varken :)
Connecting site...