Bugün Afyon'da tırın üstünde gördüm, hatta aynı tırda Sandero da vardı, resmen ikiz kardeşler, ama tasarım olarak ben beğendim.
Printable View
Bugün Afyon'da tırın üstünde gördüm, hatta aynı tırda Sandero da vardı, resmen ikiz kardeşler, ama tasarım olarak ben beğendim.
Torpido hacmi benim bagajimdan buyuk olabilir :D
Arkadaşlar çok detaylı incelemek tamam güzel ama araca ilk bakınca zaten tiguan kadar bile değil ufak, altı yüksek pratik bir araç. Fiyat seviyeside ortada. Bakalım satış rakamları nasıl olacak
Direksiyonu neden öyle yapmışlar :)
Bir de genel takıntı, torpido nedir öyle .. Biradere gösterdim, abi bizim dolabın sebzeliği gibi dedi ..
+ Jantları neden böyle yapmaya başladılar anlamadım, Subaru'da aynı şekilde jant çıkarıyo, XV'de de siyahlı grili ..
Clio'yu ilk çıktığında beğenmemiştim ama yolda gördükçe ısınmaya başladık .. Bu da öyle olucak zannımca ..
Bana kalırsa otomatik şanzıman seçenekleriyle çıkması büyük avantaj olmuş hemde yeni nesil motorlarla, dizel otomatiğide gelirse eğer diğerlerini(ASX-Juke-Mokka-2008 v.b) baya bir geçer bence satış rakamlarında. Görüntüsüde hoş yalnız kişisel seçim opsiyonlarıyla fiyatları baya yükseliyor gibi?..
dizelininde otomatigi var mi acaba?
bende aynı soruyu soracaktım , dizel otomatik seçeneği ne zaman eklenecek bilginiz var mı ?
birde 1.2 benzilinin yakıt olayı nasıl , @dragger abi sen baya kullanmışsın can acıtan cinsten mi yakıtı yoksa komik derece de az mı ?
O torpidoya ben bass koyarım :D
Captur Jukeyi baltalar zaten juke o tiple nasıl satıldı onuda çözmüş değilim ama :)
Dizel Otomatik EDC olanlar Yıl sonu gelecek
JUKE rakip olarak çıkmıştır.Şuan için satışlar geleceğe olumlu sinyal vermektedir.
Bende test aracına plaka takılmasını bekliyorum. Takılsın gidip test edeceğiz, bakalım...:D