dier makinayı çekince görürsünüz :)
Printable View
dier makinayı çekince görürsünüz :)
fxx mi diğeri :D
araç çok güzel ama jant rengi sanki sanayide çırak boyamışda rezil olmuş gibi :)
çekimler güzel tabiki elinize sağlık..
araç gercekten cok guzel cekımlerde basarılı sadece jant rengını tutturamamıslar acık olmus bıraz
arkadaslar mürşit abi dediğiniz kişi 35-40 yas civarı gozluklu birisi midir acaba ? ve halen bu aracın sahibi midir? :)
ayrı bi dünya bu araçlar maşallah kazasız belasız binsin araç sahibi
ohaa mükemmel heryönüyle
2 sene ardından hortlamış :)
nasıl bir makinadır bu Allahım ya maşallah ellerine sağlık tolga
İçindeyken Nefes Almayı Unuttuğumuz Bir Araç Scuderia ;) Fotoğraflar Çok Güzel Abicim Teşekkürler Çekim Ve Paylaşım İçin..
hımm, 27 mart cumartesi sabah 9,30 civarı :) kavacık tem de karsılasıp umranıye ye kadar yurudugumuz bir f430 vardı da..siyah renk ve gold jantlar..ki bildigim kadarıyla gold jantlı f430 pek yok.. sonra selamlasıp ayrılmıstık ..fotografları tesadufen gorup o nedenle merak ettim, kendisimidir diye :)
Çekimler 10 numara gerçekten elinize sağlık.
Bundan TR'de 2 tane olması lazım.Mavisinin boya korumasını yapmıştım burada.Gerçekten sesiyle Carbon parçalarıyla şaka gibi bişeydi:D
http://i931.photobucket.com/albums/a...6/CIMG0853.jpg
ali çapanın olması lazım bunun.
2 adetten fazla var scuderia
Benim bildiğim siyah, mavi, kırmızı (2 adet), beyaz ve krem var.
bidenede f360 a scuderia jantı takan vardı
Ben kaçırmışım bu konuyu maşallah güzel kareler aracada Allah kaza bela vermesi.
siyah olupta gold jantlı kac tane var peki ? :)
scuderia haricinde altın sarısı jantlı F430 görmedim ben. Modena var bir tane satılık altın sarısı scuderia jantlı.