Maşallah ellerin dert görmesin çok güzel çiziyorsun .
Benim için çok değerli olan ve hayatım boyunca unutamıycagım arabamı tekrar bana kavuşturan Oğuzhan Öksüz sen mükemmel bi adamsın ömrü hayatım boyunca saklıyacagım.. Mükemmel bir işçilik
![]()
JoYTeaM
eline emeğine sağlık gerçekten çok başarılı ,bende kendimce çalışıyorum ancak bu kadar detaylı ve temiz işçilik çıkaramıyorum![]()
kardesim benimm ellerine saglik en basindan beri en buyuk takipcilerindenim ; dergiye cizmeye basladiginda her ay dergiyi aldigimda once senin sayfani acar sonra seni arardim yine yapmisin yapicagini diyeondan oncesinde ise yarismalarda sans eseri ismini duyup takip etmeye baslamaistim tanismadan once , cevremdede gururla cizimlerinden yaptiklarindan bahsediyorum , umarim allah yolunu acik eder , en basindan beri her zaman en buyuk destekcin takipcinin .. ellerine saglik kardesim , ellerin dert gormesin ..
ulan oguzhan copy paste olmasın corsa farları gibiyıllar geçti hala unutmam
şaka biyana emeğine sağlık.Tebrik ederim,başarılarının devamını dilerim.Sana puanım 9kankam.
- K -
________
Dr.Ecu
Sen insan mısın be kardeşimEE ne iyi olmuş öyle emeğine sağlık
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Çevremdekilere gösteriyorum çizimlerini tanışmak istiyolar; uzakta oturuyo diyorum bende göremiyorum![]()
Kanka eline koluna sağlık on numarasın![]()
ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
34VY7761
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)