maşallah görkem araçlar bir birinden şık duruyor allah kaza bela vermesin
Printable View
maşallah görkem araçlar bir birinden şık duruyor allah kaza bela vermesin
güzel dileklerin için teşekkürler İbo,,,Osmansız foto çekmem arkadaş :p
çok teşekkürler,,o konuda Osmanla iyi bir ekibiz,,mekanlar pozisyonlar benden ,,benim kafamdakileri anlayıp canlandırmak en iyi şekilde yansıtmak Osman kardeşimden :)
teşekkürler kardeşim :icon_tup:
Murat abicim çok sağol :heyoo:
ikiside cok guzel gözüküyor maşallah :)
Maşallah Görki ikiside bir birinden guzel ve temız
sahıbı tıtız olunca farklı oluyor :)
İki araçta çok güzel, fotoğraflar muhteşem. Ancak keşke gtc nin logoları iptal etmeseydiniz. Maşallah.
teşekkürler :icon_tup:
eyvallah Mertcan elimizden geldiğince titriyoruz onların üstüne işte seninde yakından gördüğün gibi :) teşekkürler ;)
çok sağolun,,,gerçekten hepsi güzel birer anı hatta sanat eseri benim için,,,sanatcımızda Osman haliyle :) Logolar için belki öndeki yorumlara açık ama bu tasarımda arkadaki gerçekten fazlalık :)
opelin panjur photoshopta yapılmış gibi duruyor ne zaman görsem öyle bi hisse kapılıyorum orjinali daha yakışıklı olurdu bence orjinale dönün derim :)
#direnlogoiptali :D
Maşallah Görkem ikiside çok iyiler,
Ossininde eline sağlık :)
Müdür güzel araçlara biniyorsun, beğenerek takip ediyorum :)
uu beybi...
maşallah abi 2 sinede...güzel günlerde bin :)
zevkler tartışılmaz her zaman dediğim gibi ama standart panjurumuzunda pek bi espirisi yok,,hani özenli bi golf gti polo gti tarzı sportif yada ayırt edici bi özelliği olsa dönerdim şimdiye bende orjinale
buda orjinal panjura ufak bi örnek ;)
http://foto.autozone.be/fotosauto/13...a_25928513.jpg
hahah :D her türlü isyanımız var dimi İbo :)
çok teşekkürler Kadir abim :icon_tup:
ahanda bizim sanatcının yorumu :D :D
teşekkürler kardeşim :heyoo:
çok güzel kardeşim gülegüle kullan
Maşallah Fotolar inanılmaz kaliteli duruyor.Araçlarda öyle :)
başkan maşallah araçlar silah :)
osmanım da kaptı ya valla :D:D yalnız vectranın iç mekan çekiminde bi dahaki sefere koltukları aynı hizada ayarlayın :D