Printable View
arda ıyıkı cep cekımı yapmısın.aceleye gelmeseymıs masallah cok begendım kazasız belasız
Alıntı: yusuf_200sx Nickli Üyeden Alıntı arda ıyıkı cep cekımı yapmısın.aceleye gelmeseymıs masallah cok begendım kazasız belasız sağol abi :) tel çekimi değil makina çekimide biraz aceleye geldi yine :)
Alıntı: tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı maşallah fotolar çok güzel 2. resim çok hoşuma gitti bence öne film güzel durur ama yinede sen bilirsin.. teşekkürler :)
nerde abicim yeni fotolar :) foto istiyorum foto
Alıntı: göki Nickli Üyeden Alıntı nerde abicim yeni fotolar :) foto istiyorum foto Benden bu kadar,sen devam et birazda :)
Alıntı: ARDA_E Nickli Üyeden Alıntı Benden bu kadar,sen devam et birazda :) şanzıman kulağını değiştirim öle çekicem tam çekicem derken bişe çıkıyo :D
Alıntı: göki Nickli Üyeden Alıntı şanzıman kulağını değiştirim öle çekicem tam çekicem derken bişe çıkıyo :D kısmet :)işlerini bitirde çek şöyle güzelce :rolleyes:
Alıntı: göki Nickli Üyeden Alıntı şanzıman kulağını değiştirim öle çekicem tam çekicem derken bişe çıkıyo :D 106 bu. işi bitmez. foto için işin bitmesini beklersen ohooo :)
Alıntı: Schumi Nickli Üyeden Alıntı 106 bu. işi bitmez. foto için işin bitmesini beklersen ohooo :) orası öle gül seven dikenine katlanır napalım :) ama maşallah üzmüyor beni artık uzun zamandır sinyal veriyodu ben gidiciyim die iyi bile dayandı