rs in beyin isini cozseniz cok farketcek bence...fakirde gidiyodur buyuk ihtimalle..
Printable View
rs in beyin isini cozseniz cok farketcek bence...fakirde gidiyodur buyuk ihtimalle..
maşallah herkesın plaka montajlı bı senınkı acık =)
güzeldi ne diyelim ellerinize saglık ;)
miami makinan çok güzel yürüyor maşallah ;) bu defa bendensin :) yenisine hazırlanıyorum daha önce 3. viteste vtec geçmişligim var, akşam avans vurdu makina :)
ercan senin yüzünden misafirleride şutladık evden :D
+ dönüşü e5 ten yapsak kumburgazda çok güzel bir kokoreççi var ;)
Haluk bey selam maşallahı var sesi yeter en azından. Bi adet ies alıp turbolamak çok güzel olur :) :) Vtecte yanında atmosferik. ileride yapacağım öyle bişeyler.
3. vitesim haşat oldu o gece sanırım :) :) . Şanzuman yağım değişiyor bor katkısıda koyacağım bu sefer gittiği yere kadar. Sonra Kısa takarım söyleyeyim.
Tekrar görüşmek üzere.
Eyvallah :) Ama Ben Sadece Gaza Bastım Videoyu Hakanabi çekti Onun Ellerine Sağlık :)
Erel cim dediğin gibi 3.viteste ufak bi kafa cıkartıyorsun oda yarım çamurluk kadar,aynı olay 5.vites tede oluyor ufak bir hareketlenme ama ***** bizim 5 vites zaten kısa ordada 6 ya atarken yanına geliyor ve kafa kafaya gidiyordu her denememizde yanlışmıyım kardeşim?
DYNO çok acayip Paşaoğlunda 165 çıktı.
Sonra VWTech de 155 ve aynı gün içinde 145 Hp çıktı :soru: Ben anlamadım hangisi doğru. 165 Hp çıktığında arabada komple düz boru yoktu yani son susturucu yoktu.
Bi acayip ben Cihpten zaten şüpheleniyordum iyice şüphelenmeye başladım valla :D
Bence bu mahmutChips superchips falan değil yada sadece Deviri almış olamazlar mı ?