060606060606
060606060606
0606060606
teşekkürler.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Gercekten iddialı arabalar cekmişsin fakat fotograflar gelişigüzel cekilmiş sanırım.Mekanı ışığı vs gözönüne alıp cekersen daha başarılı olacağına emınım.
Bu resimleri çekerken emek sarf ediyorsun. Emeğine sağlık daha profesyonel şekilde rahat rahat resimler çekersen çok başarılı olur. Forum içerisinde pek çok arkadaşımız Hoby olarak çekim yapmakta. Onların paylaşımlarınıda incelersen sana fikir vermiş olur. Maşallah.
eline saglık fotograflar güzel ama bazıları açılmıyo![]()
hangilerinin açılmadıgını söylersen yardımcı olabilirim alp
en son ılhana gttıgımde fıyatını sordum 645 bn euro gbı bır fıyat duydum we yaptıgım tek sey arabaya yaklasmadan dırek ordan cıkmak oldu![]()
kadran fotografları ve aracın galeriden çıkış fotografı baktıklarım bunlar, hepsine tam bakmadım![]()
ayrıca ilk postundaki en alt sıradaki fotografların açılmıyo
çektigin bentleyin fotograflarını çok merak ediyorum, beni yolumda giderken taciz eden bentley herhalde![]()
araç güzel de Baran'ın dediği gibi çekimler, çekmek için çekilmiş gibi.
tabii paylaşmak güzeldir, teşekkürler.
ama özel mekanlarda çekime izin veriyorlarsa Ankara'ya taşınabilirim![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
açılmayan fotoğrafları ilk eklediğim mesaja ekledim çekimler içinde şunu söyleyeyim insan böyle bir araç görünce hangi açıdan ne şekilde çeksem diye değilde ne kadar çok fotoğraf çekerim diye düşünüyo çünkü burada bahsi geçen türkienin en özel araçlarından biriama bundan sonra dikkat etmeyede çalışırım
![]()
Güzel fotolar. İlhan Perçin yine kral bi araba getirmiş helal.
Bentley'ci amca da 2 araba arasına park eder Arcadium da fln. Değişik?
Siyah R8'de aynı şekilde Panora'da 2 araba arası park![]()
![]()
![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
ilhan abi gerçekten çok büyük bir galerici ben 2 tane r8 fotosu çektim biri ilhan daki gri olan diğeride alkan otonun getirdiği siyah olan ikisinin fotoğraflarını zamanla ekleyeceğim...
ya lambo nun bi çok fotosu açılmıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)