taş gelince şeffaf folyoyu falan da sıyırıp gidiyor:D ben bütün arabalarımda şeffaf folyo kullandım sürekli uzun yol yaptığım için .onu da sıyırıp geçtiği için artık sadece kaput maskesi kullanıyorum.
Printable View
Ben beğendim hayırlı yolculuklar :)
yollar okadar kötü değildi dün döndüm izmire bafa golumde cok az bıyerde bozulma vardı korumasız gıttım arabada bı sıkıntı olmadı taş işi bence biraz şans işidiye düşünüyorum. :)hayrlı yolculuklar
kız arkadaşıma göstericem :D bende beğendim kazasız belasız yolculuklar..
Hayırlı yolculuklar kazasiz belasiz gidersiniz insallah
Maskeyi nerde yaptiriniz nekadara yaptirdiniz bende kizarkadasima hediye olarak almak istiyorum :)
siyah merco-pembe kaput maskesı-içinden takım elbiseli dayılar iniyolar mafya hesabı :D :D bide bu yönden düşünün ? :d
bence bi bayan kullanıcı ıcın olumlu- bn begendım :)
Dikkat çekici ;zevkler ve renkler diyorum
Herkese olumlu yorumlar için gönülden teşekkürler...
Forumdan bi arkadaşa yaptırmıştım maske olarak aratırsanız ulaşabilirsiniz sanırım..
Bugün yalovada kemer uygulamasında çevirildim Polis bile bayıldı :) Yaptırdığınız şey çok yakışmış çok beğendim dedi üstelik ben söktüreceğini düşünürken..
Yollara gelince ben biraz fazla hassasım arabaya karşı :( Bide yol özürlüyümdür bildiğim yolda bile kaybolup köylere falan girerim korkusuyla kendimce minik şirin bi önlem aldım...
Yollarımız süper artık ona şüphe yok ama tedbir almaktanda zarar gelmez,sonrasında çok üzülüyorum kaputu delik deşik görünce...
Üstelik Bodrum bahsettiğim gibi asfaltı eriyen bi yer esas tehlikeli yer orası...Geçen sene annemin arabasını götürmüştük arabaya içim acımıştı resmen,şimdi nasıl bilmiyorum tabii...
maşallah yakışmış :)
ilk başta garip gelsede biraz baktıktan sonra olmuş demekten alamadım kendimi :D
Gülsen hanim dediginiz gibi arattim ama birsuru sonuc cikti kimden aldiniz acaba soylermisiniz aynisindan istiyorum bende kiz arkadasim icin :)
'Mertcan' dan olabilir, bir görüş istersen
Bu arada eleştirenler ve yol durumu bilgisi verenler için dün akşam İzmir/Seferihisar/Ürkmezde kaldım ve sabah sahilden geldim Bodruma ve yollar rezaletti...Geeçi ben tercih ettim sahili Ürkmez üzerinden başka nasıl gidilyor onuda bilmiyorum tabii...
İyi ki takmışım maskeyi yoksa içim acıyacakmış...
komple kaput cam filmi neden düşünmediniz, sanırım görüntü olsun diye yaptırdınız :)
Ablacım cok yakısmıs bence .
forumdakıler senın bayan oldugunu görmeden yazmıs sanırım :)
hello kity de varmıs massallah :D